fbpx

Tagged: 

 • animatie publiceren op website

  Posted by pieter on 1 februari 2023 at 19:55

  Dit bericht heeft everlearn ontvangen via e-mail en is geplaatst in het archief op de community.

  Beste Pieter, Ik heb met behulp van de cursus van Mathijs een animatie gemaakt die ik in plaats van een foto op mijn homepage wil presenteren. Mijn vraag is of dit wel mogelijk is. Via de opleiding word Press kom ik hier niet uit. Op de route weergave – header kan ik een foto uploaden voor de homepage. Ik zou daar zo graag een bewegend beeld willen plaatsen. Weten jullie of dit kan ? Gebruik ik bij animate de juiste export ? De cursus biedt mij helaas geen oplossing.Beste Pieter, Ik heb met behulp van de cursus van Mathijs een animatie gemaakt die ik in plaats van een foto op mijn homepage wil presenteren. Mijn vraag is of dit wel mogelijk is. Via de opleiding word Press kom ik hier niet uit. Op de route weergave – header kan ik een foto uploaden voor de homepage. Ik zou daar zo graag een bewegend beeld willen plaatsen. Weten jullie of dit kan ? Gebruik ik bij animate de juiste export ? De cursus biedt mij helaas geen oplossing.

  Alvast bedankt.

  Hans

  pieter reageerde 1 year, 4 maanden geleden 1 Lid · 1 Reactie
 • 1 Reactie
 • pieter

  Member
  1 februari 2023 at 19:55

  Beste Hans,

  Het is mogelijk om een bewegende slider in bijvoorbeeld je WordPress homepage te plaatsen. Deze functionaliteit zit volgens mij niet standaard in WordPress. Hier heb je een extra plugin voor nodig. Dat kan bijvoorbeeld met revolution slider. Je kunt in revolution een vimeo video opgeven en deze video gebruiken. Deze functionaliteit hebben wij ook ingebouwd op onze homepage everlearn.nl

  In Adobe animate kun je exporteren als een video bestand (mp4).

  Een andere optie is het wegschrijven als HTML bestand. Het integreren hiervan is ietsje moeilijker. Je zult dan het HTML mapje moeten uploaden via FTP naar website. Vervolgens kun je de code embedden op je WordPress site.

  Geeft dit antwoord op je vraag?

  Met vriendelijke groeten,

  Pieter van Groenewoud

Log in to reply.