fbpx
 • cursus danceproductie en EXS24

  Posted by robrvbilsen-nl on 16 december 2023 at 23:29

  Ik vind het fijn om exact te doen wat er in de cursussen wordt uitgelegd en dat dan exact zo na te doen. Helaas lijkt de cursus Danceproductie wat achterhaald omdat er heel veel gewerkt wordt met de plugin EXS24 maar die bestaat niet meer. Zo kan ik bijvoorbeeld ook de EXS808 niet in een andere plugin vinden. Komt er wellicht nog een update van deze cursus?

  everlearn reageerde 6 maanden geleden 2 Leden · 1 Reactie
 • 1 Reactie
 • everlearn

  Administrator
  19 december 2023 at 10:17

  Dag Rob,

  Inhoudelijk is de cursus Danceproductie met Logic Pro X nog zeer waardevol, aangezien er veel tips en trucs worden gedeeld over de productie van Dance. Dat blijft waardevol.

  Neemt niet weg dat de EXS24 die in enkele hoofdstukken wordt gebruikt inderdaad achterhaald zijn. Wij hebben dan ook de plannen om een vernieuwde versie van deze cursus op te nemen. Wanneer deze nieuwe cursus uitgebracht wordt kan ik nog niet zeggen, maar wij werken er aan.

  In de tussentijd kan ik onze cursus Sampling in Logic Pro van harte aanbevelen. In deze cursus worden alle facetten van het maken van je eigen sounds met de nieuwe samplers van Logic Pro uitgelegd.

  EXS instrumenten gemaakt met de EXS24 plugin zijn overigens te importeren in de nieuwe sampler van Logic Pro. De mappen met .exs bestanden plaats je in de Library op de volgende locatie plaatsen Macintosh HD/Library/Application Support/Logic/Sampler Instruments/. De map met samples van het instrument plaats je in Macintosh HD/Library/Application Support/Logic/Samples/.

Log in to reply.