fbpx
 • Kijkgegevens van jouw cursussen

  Posted by everlearn on 16 september 2023 at 04:25

  Nu dat we over zijn naar de nieuwe website, zijn er wat belangrijke punten die we willen bespreken.

  De oude website had onder de motorkap niet een volwaardig Learning Management System (LMS). De cursuspagina met de videolessen was dan ook zelf ontwikkeld. Deze voldeed in 2014, het jaar dat wij begonnen, nog niet aan de standaarden en protocollen van huidige online leersystemen.

  Om die reden is het daarom niet mogelijk geweest om de bestaande kijkgegevens over te zetten naar de nieuwe website. Je begint daarom bij nul met alle cursussen.

  Gelukkig is het makkelijk om de kijkgegevens van de huidige cursuspagina’s aan te passen. Je kunt eenvoudigweg een les op bekeken zetten, door erop te klikken in de index. Hierbij komt direct het vinkje achter de titel te staan. Alleen de eerste les van elke cursus heeft wat meer informatie en hierin dien je een klein stukje naar beneden te scrollen om de les op bekeken te zetten.

  Als je een cursus al volledig hebt afgerond en je, om welke reden dan ook, nogmaals je certificaat wilt downloaden, dan kun je het certificaat ook vrijgeven door in één keer naar de laatste les te gaan. Het certificaat is daarna beschikbaar op jouw Mijn cursussen pagina in de popup van de desbetreffende cursus.

  Zoals aangegeven in het bericht over de nieuwe website, zijn we van plan om de cursuspagina’s uit te breiden met nieuwe mogelijkheden. Ook de registratie van de kijkgegevens zal in de toekomst verfijnder worden.

  Excuus voor het eventuele ongemak dat dit geeft.

  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

  Hartelijke groet,

  het everlearn team.

  everlearn reageerde 5 maanden, 1 week geleden 1 Lid · 1 Reactie
 • 1 Reactie

Sorry, er zijn geen reacties gevonden.

Log in to reply.