fbpx
 • everlearn

  Administrator
  19 september 2023 at 11:41

  Dag Peter,

  Ervan uitgaande dat het zip-bestand met het lesmateriaal correct en voor 100% is gedownload, kan het nog maar één ding zijn.

  Controleer even in het View venster onder het View menu of de Media Playback op Optimized/Original staat en niet op Proxy Only (zie afbeelding). Anders probeert Final Cut Pro Proxy bestanden te tonen die niet zijn aangemaakt in het lesmateriaal.

  Hopelijk ben je hiermee geholpen.

 • petervisbreukelen-gmail.com

  Member
  19 september 2023 at 15:10

  Dag Rob, Bijgaand mail ik je foto van fcp waarbij ik ”view” heb aangeklikt.(zie foto) Ik zie geen van de door jou aangegeven items om aan te klikken. Ook blijft mijn vraag staan of ik niet ”gewoon” de fcp bundles voor het lesmateriaal voor deze cursus allemaal kan deleten (zie foto) en alles opnniew kan downloaden? Scheelt me ook veel tijd. Met groet, Peter

 • petervisbreukelen-gmail.com

  Member
  19 september 2023 at 15:21

  Rob, ik ontdekte zonet een ”andere” view om aan te klikken. Bijgaand foto waarin je ziet dat optimized/original (zoals je aanbeval) is ingesteld. Met groet, Peter

 • everlearn

  Administrator
  25 september 2023 at 20:03

  Dag Peter,

  Als het niet aan de instellingen in het View menu ligt, dan is hoogstwaarschijnlijk het zip-bestand niet volledig gedownload of beschadigd geraakt op de een of andere manier. Alle bestanden zitten namelijk in het fcpbundle bestand. Dit is speciaal zo gedaan zodat cursisten altijd het materiaal compleet hebben.

  Je kunt uiteraard eenvoudigweg de huidige folder van het lesmateriaal weggooien van je Mac en het lesmateriaal opnieuw downloaden.

  Zo kun je schoon beginnen. Zorg ervoor dat het bestand voor 100% is gedownload. Dit kan wel even duren omdat het een behoorlijk groot bestand is. En het is natuurlijk afhankelijk van je internetsnelheid.

  Ik raad aan om het te downloaden met bedraad internet (dus niet draadloos). Dit is meestal een stuk betrouwbaarder.

  Hopelijk gaat het met een nieuwe download van het lesmateriaal wel goed voor je.

  Veel leerplezier gewenst.

Log in to reply.