fbpx

everlearn | hét platform voor online multimediacursussen Forums Premiere Pro Externe audio synchroniseren met camerabeelden (4 camera’s) Reactie op: Externe audio synchroniseren met camerabeelden (4 camera’s)

 • everlearn

  Administrator
  10 november 2023 at 13:35

  Dag Ingrid,

  Je hebt dus goede separate audio van de opslag in de Røde wireless mics en audio in de video die steeds wegvalt? Heb je misschien ook de audio van de ingebouwde microfoon in de camera’s onder je video’s staan? Dan kun je die wellicht selecteren als guide audio voor de synchronisatie. Zo niet dan wordt het een lastig verhaal.

  Wanneer de audio in de video regelmatig wegvalt, levert dat hoogstwaarschijnlijk de problemen op die je aangeeft bij het automatisch aanmaken van de Multicam Source Sequence in Premiere Pro.

  Heb je misschien de mogelijkheid om te synchroniseren op tijdcode? Als de audio uit het Røde wireless systeem en je video’s tijdcode bevatten, kun je ook proberen om daarop te synchroniseren.

  Wanneer het aantal onderbrekingen meevalt in de video’s, kun je ook proberen om de bronbestanden eerst op te knippen in meerdere kortere delen en die vervolgens in een MultiCamSequence plaatsen. Het is meer werk, maar kan je toch de mogelijkheid geven om de clips automatisch te synchroniseren.

  Als dit ook niet werkt, ben ik bang dat je de audio handmatig synchroon moet leggen in de Multicam Sequence. De multicam Sequence plaats je vervolgens in een Nieuwe sequence waarin je kunt monteren.

  Hopelijk heb je wat aan deze uitleg.

ZOMERKORTING | 20% korting op alle cursussen en bundels!