fbpx
 • everlearn

  Administrator
  21 november 2023 at 23:00

  Dag Emile,

  Het klinkt alsof jouw media op een externe ssd of harddisk staat en dat deze terwijl je weg was op de een of andere manier unmounted is geraakt. Wellicht komt dit doordat de computer in slaap is gevallen tussendoor. Ik weet niet of je op een Mac of PC werkt, maar kan het anders zijn dat de media misschien op een cloud shared medium stond en dat die offline is geraakt?

  Kan het anders zijn, wanneer je een PC gebruikt, dat je het zip-bestand met lesmateriaal niet hebt uitgepakt, maar het lesmateriaal vanuit het zip-bestand hebt geopend? Wellicht dat dit tijdens jouw afwezigheid mis is gegaan doordat het zip-bestand is afgesloten omdat je PC in slaap is gevallen?

  Om duidelijker en gerichter te kunnen antwoorden, is het belangrijk om te weten welk besturingssysteem je gebruikt en waar je media opgeslagen staat, dus op wat voor medium.

  Overigens gaat het opnieuw linken van de media normaal gesproken heel snel in Resolve. Met de Relink knop linksboven in het venster kun je de media opnieuw aanwijzen. Meestal hoef je er maar één aan te wijzen en vindt Resolve automatisch de rest van de media. Het relinken van media wordt uitgelegd in Hoofdstuk 4.10 van de cursus Starten met Davinci Resolve.

  Hopelijk ben je hiermee geholpen.