Multimedia lessen voor het onderwijs

Multimedia lessen voor het onderwijs

everlearn maakt het leren makkelijk. Voor het onderwijs bieden we docenten en studenten de mogelijkheid om te leren via everlearn. Via het e-learningportaal krijgt uw onderwijsorganisatie toegang tot de exclusieve volledige catalogus van everlearn. Dit vergemakkelijkt het leren en biedt de docenten ondersteuning in hun lessen. Alle cursussen zijn onbeperkt beschikbaar. Hierdoor kunnen docenten nieuwe vaardigheden leren voor multimedia software en kunnen studenten zelfstandig leren op ieder gewenst moment.

Waarom leren via everlearn?
Wij hebben als doel leren makkelijk en toegankelijk te maken. Doordat de lessen in het Nederlands worden aangeboden op verschillende niveaus is het ideaal om te leren voor studenten in het VMBO en MBO onderwijs. Bovendien blijven de cursussen altijd actueel. Nieuwe updates van software worden dan ook zo snel mogelijk verwerkt in de cursussen van everlearn.

Begeleiding implementatie e-learning.
In de transitie naar het nieuwe leren helpen wij uw onderwijsorganisatie met coaching en train de trainer sessies. We adviseren hoe lesprogramma’s aangepast kunnen worden zodat het leren voor zowel docenten als studenten makkelijker en efficiënter wordt.

Volg studenten via het everlearn beheerportaal
Via het beheerportaal van everlearn maakt u gemakkelijk groepen en volgt u de voortgang per student. Hier heeft u als docent altijd inzage in.

voorbeeld_online_training

Vrijblijvend kennis maken met everlearn?
Wilt u geheel vrijblijvend kennis maken met everlearn? Dan komen we graag met u in gesprek!

We denken graag met u mee.

Kom geheel vrijblijvend met ons in gesprek. Laat hier u gegevens achter.