fbpx

Praktijkgerichte online lessen
voor het creatieve onderwijs

Makkelijk en inspirerend leren, betekent betere leerresultaten

Speciaal voor docenten en studenten in de creatieve sector in het mbo- en hbo-onderwijs biedt everlearn Nederlandse online multimediatrainingen. Je leert werken met toonaangevende programma’s in de video-, grafische en muziekindustrie.  

Online lessen kunnen op ieder moment worden gevolgd op een computer, tablet of smartphone. De lessen zijn ontworpen en worden gegeven door de beste gecertificeerde docenten in hun vakgebied.  De lessen zijn perfect gestructureerd en zijn een aanvulling op het curriculum binnen het creatieve onderwijs.

Studenten en docenten krijgen exclusief toegang tot het complete aanbod aan (duizenden!) videolessen. Onbeperkt. Waar en wanneer ze willen. En bovendien blijven alle videolessen up-to-date.

Het is zelfs mogelijk om videolessen op maat te laat maken voor uw onderwijsorganisatie.

De voordelen

Integratie met uw portaal? Wij regelen het!

Heeft uw onderwijsorganisatie al een online portaal voor het volgen van lessen? everlearn integreert naadloos met de meest gebruikte LMS systemen zoals Canvas, Learnlinq, Moodle, Blackboard en vele andere.

Professionele en gecertificeerde trainers

Gecertificeerde trainers en professionals uit de creatieve sector geven de online (video)lessen en houden de lesstof actueel. Onderwerpen zijn overzichtelijk opgedeeld in korte hoofdstukken waardoor studenten de lesstof snel en makkelijk kunnen leren.

Onbeperkte toegang
tot alle online lessen

Alle lessen zijn onbeperkt beschikbaar. Hierdoor kunnen docenten nieuwe vaardigheden leren voor multimedia software en kunnen studenten zelfstandig leren op ieder gewenst moment en in hun eigen tempo.

donkerblauwe-tandwieltjes.png

Ondersteuning bij het nieuwe leren

In de transitie naar het nieuwe leren helpen wij uw onderwijsorganisatie met coaching en train de trainer sessies. We adviseren hoe lesprogramma’s aangepast kunnen worden zodat het leren voor zowel docenten als studenten makkelijker en efficiënter wordt.

Waarom leren bij everlearn?

Doordat de lessen in het Nederlands worden aangeboden op verschillende niveaus, is het ideaal om te leren voor studenten in het vmbo, mbo en hbo onderwijs. Bovendien blijven de cursussen altijd actueel. Nieuwe updates van software worden dan ook zo snel mogelijk verwerkt in de online videolessen van everlearn.

Deze onderwijsorganisaties gingen u voor

Informeer naar de
voordelen voor uw organisatie

Informeer naar de
voordelen voor uw organisatie