hét platform voor online multimediatrainingen

Over ons

everlearn maakt leren makkelijk

In de trein leren met everlearn
Toen we begonnen in 2014 waren wij het eerste bedrijf met Nederlandse online videolessen over multimedia. Wij hebben als doel jou de beste leerervaring te bieden door leren makkelijker en meer bereikbaar te maken dan ooit. Bij everlearn volg je trainingen van experts met bewezen ervaring.

Wij zijn goedkoper en flexibeler dan conventionele trainingsbedrijven. Je start direct met een training en krijgt onbeperkte toegang tot jouw training. Bovendien leer je in je eigen tempo. De trainingen zijn zeer compleet en bevatten naast de vele uren aan videolessen ook vaak toegang tot digitaal lesmateriaal zodat je actief kunt meedoen.

We maken gebruik van de nieuwste technieken en werken met een team dat passie heeft voor techniek en het overbrengen van kennis.

Bouw mee aan de toekomst

everlearn is altijd op zoek naar talent. Ben jij trainer/expert op jouw vakgebied? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn om een training te geven bij everlearn. Wij komen graag met je in contact.

Bekijk de word trainer pagina →
Hoge kwaliteit training
everlearn streeft naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Niet alleen voor de inhoud van de trainingen, maar ook de kwaliteit van de video’s, het aankoopproces en de volledige ervaring van de website. Heb jij ideeën over hoe wij onze kwaliteit nog beter kunnen maken? Dan horen we dat heel graag van je. Wij nemen elk idee serieus en bekijken altijd of implementatie van jouw idee haalbaar is. Stuur ons jouw idee.
Over ons 31 juli 2014
Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.
F1 Registratieformulier gratis hoofdstukken double opt-in

Bekijk een gratis hoofdstuk van iedere training!

Maak een account aan bij everlearn en bekijk direct een gratis hoofdstuk van iedere training. Heb je al een everlearn account? Log dan in om de gratis hoofdstukken te kunnen bekijken.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!