everlearn maakt leren makkelijk

In de trein leren met everlearn
Toen we begonnen in 2014 waren wij het eerste bedrijf met Nederlandse online videolessen over multimedia. Wij hebben als doel jou de beste leerervaring te bieden door leren makkelijker en meer bereikbaar te maken dan ooit. Bij everlearn volg je trainingen van experts met bewezen ervaring.

Wij zijn goedkoper en flexibeler dan conventionele trainingsbedrijven. Je start direct met een training en krijgt onbeperkte toegang tot jouw training. Bovendien leer je in je eigen tempo. De trainingen zijn zeer compleet en bevatten naast de vele uren aan videolessen ook vaak toegang tot digitaal lesmateriaal zodat je actief kunt meedoen.

We maken gebruik van de nieuwste technieken en werken met een team dat passie heeft voor techniek en het overbrengen van kennis.

Bouw mee aan de toekomst

everlearn is altijd op zoek naar talent. Ben jij trainer/expert op jouw vakgebied? Bekijk dan wat de mogelijkheden zijn om een training te geven bij everlearn. Wij komen graag met je in contact.

Bekijk de word trainer pagina →
Hoge kwaliteit training
everlearn streeft naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Niet alleen voor de inhoud van de trainingen, maar ook de kwaliteit van de video’s, het aankoopproces en de volledige ervaring van de website. Heb jij ideeën over hoe wij onze kwaliteit nog beter kunnen maken? Dan horen we dat heel graag van je. Wij nemen elk idee serieus en bekijken altijd of implementatie van jouw idee haalbaar is. Stuur ons jouw idee.
Over ons