hét platform voor online multimediatrainingen

Over ons

Word expert op jouw vakgebied!

In de trein leren met everlearn
everlearn speelt in op de behoefte aan Nederlandstalige top-trainingen die je direct kunt volgen via internet waar en wanneer je maar wilt. De trainingen zijn bestemd voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Dankzij een snelle breedbandverbinding kun je een training volgen in de hoogste videokwaliteit op ieder moment waar je ook bent. Je hoeft dus niet meer te reizen of hoge bedragen te betalen zoals je gewend bent bij het volgen van een reguliere training. Leer van de beste Nederlandse trainers op jouw vakgebied zodat ook jij een expert wordt.

Gratis kennismaken met everlearn

Bij everlearn kun je vrijblijvend kennismaken met onze trainingen door een gratis hoofdstuk te bekijken. Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en nieuwe trainingen. Een training bij everlearn is geregistreerd met meerdere camera’s. Hierdoor heb je als cursist altijd de beste plek en kun je alles perfect volgen. De trainingen zijn zeer compleet en bevatten naast de vele uren aan video’s ook vaak toegang tot digitaal les- en of bonus materiaal zoals e-books, oefeningen en bonusvideo’s. Je leert optimaal omdat je de training onbeperkt kunt terugkijken waar en wanneer je maar wilt.
Hoge kwaliteit training
everlearn streeft naar het leveren van de hoogste kwaliteit. Niet alleen voor de inhoud van de trainingen, maar ook de kwaliteit van de video’s, het aankoopproces en de volledige ervaring van de website. Heb jij ideeën over hoe wij onze kwaliteit nog beter kunnen maken? Dan horen we dat heel graag van je. Wij nemen elk idee serieus en bekijken altijd of implementatie van jouw idee haalbaar is. Stuur ons jouw idee.
Over ons
Mis geen enkele aanbieding!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis webinars, nieuwe trainingen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!