fbpx

Samenwerking MBO College Hilversum en everlearn in online leren

MBO College Hilversum – onderdeel van het ROCvA (ROC van Amsterdam) – en everlearn gaan een samenwerkingsverband aan. 50 docenten en 450 studenten krijgen gedurende drie jaar exclusief en ongelimiteerd toegang tot de online multimedialessen van everlearn. Docenten al vanaf mei 2021, studenten vanaf het nieuwe schooljaar 2021 – 2022.

Integratie tussen systemen everlearn en MBO College Hilversum

Docenten en studenten van MBO College Hilversum kunnen allereerst gebruikmaken van het grote aanbod aan online multimedialessen op www.everlearn.nl. Daarnaast kunnen docenten zelf lessen ontwikkelen in het Canvas leersysteem waar het ROCvA gebruik van maakt. Door de naadloze integratie met de online videolessen van everlearn kunnen docenten dus zelf lessen samenstellen en daarbij gebruikmaken van de uitgebreide catalogus van everlearn. De combinatie van online leermiddelen en de eigen inbreng van de docent vormen een ideale mix om studenten succesvol op te leiden in diverse multimediatoepassingen.

Positieve ervaringen

Opleidingsmanager Liza Fahner heeft al kennisgemaakt met de online lessen van everlearn en is hierover erg enthousiast. “Wat voor mij heel belangrijk is, is de koppeling tussen onze beide leersystemen. Wij maken gebruik van het onlineleersysteem Canvas. En zijn blij dat we nu de online lessen van everlearn kunnen integreren in onze eigen lessen. Gelukkig zijn de lessen van everlearn opgebouwd in vele hapklare modules, waardoor we heel gericht de juiste content kunnen aanbieden aan onze studenten. Bovendien kunnen de studenten de online lessen overal volgen op elk moment dat ze willen. Hier op school, thuis of elders.”

Uitgebreide catalogus

Medeoprichter van everlearn Pieter van Groenewoud: “We hebben een grote bibliotheek opgebouwd aan Nederlandse online lessen, maar belangrijker is dat we al die lessen up-to-date houden. Komt er een nieuwe versie van een programma uit onze catalogus uit, dan updaten we de lessen snel daarna. En we breiden het online lesaanbod nog steeds uit. In deze samenwerking ontzorgen we de docenten van MBO College Hilversum. Zij krijgen een enorme hoeveelheid lesmateriaal erbij van ervaren en gecertificeerde docenten.”

Wilt u ook gebruikmaken van de leermiddelen van everlearn in uw onderwijsorganisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wil je meer leren?

Kijk dan ook eens naar deze interessante cursus.

Ultieme Adobe pro video cursusbundel

Wil je meer leren?

Kijk dan ook eens naar deze interessante cursus.

Ultieme Adobe pro video cursusbundel