fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Geavanceerde tekentechnieken in Adobe Illustrator CC

Geavanceerde tekentechnieken in Adobe Illustrator CC

online cursus met Lars Scholten
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 10 uit 10
niveau:
halfgevorderd
Koop deze training
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

49,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Geavanceerde tekentechnieken: Adobe Illustrator training voor gevorderden

Heb jij de basis van Adobe Illustrator (https://www.everlearn.nl/training/snel-aan-de-slag-met-adobe-illustrator/) onder de knie en zoek je een geavanceerde Illustrator training voor gevorderden? Volg deze pro cursus om de geavanceerde functies en gereedschappen te leren gebruiken.

Een pro Illustrator training voor het maken van logo’s, infographics en visuals. Je krijgt les van Adobe Certified Expert Lars Scholten, die in bijna 4 uur aan Nederlands gesproken videolessen uitlegt hoe je jouw Illustrator-tekeningen naar een hoger niveau tilt.

De training bestaat uit video’s met interessante en bruikbare voorbeelden. Digitaal oefenmateriaal, waarmee je stap voor stap kunt oefenen. Bovendien ontvang je een bestand met het eindresultaat, dat je kunt gebruiken als referentie.


Pro training: leren wanneer het jou uitkomt

Volg de geavanceerde Illustrator training online wanneer het jou uitkomt. Je kunt de lessen volgen op je smartphone, tablet of computer en in je eigen tempo. Pas zelf de snelheid van de videolessen aan en ontvang het cursuscertificaat zodra je alle video’s hebt voltooid.


Cursus Illustrator: architecten, webdesigners en meer

De geavanceerde cursus Illustrator is er voor architecten, webdesigners, marketing- en communicatiemedewerkers. Speciaal voor iedereen die vectorillustraties wil maken en bewerken.

Let op: deze gevorderden Illustrator-training vereist basiskennis van Illustrator CC. Je leert werken met de uitgebreide mogelijkheden en functies van dit programma.


Is deze training ook geschikt voor CS6 gebruikers?

Ja, ook als je met versie CS6 van Adobe Illustrator werkt is het de perfecte training om de software te leren gebruiken. Wel behandelen we twee onderdelen die ontbreken in de oudere versie. Het gaat om Typekit en Cineware. Typekit is de online fontwinkel van Adobe, Cineware maakt het mogelijk om te werken met 3D-objecten in Illustrator. Alle oefeningen kun je downloaden in het CS6-formaat.


Wat leer je?

Tijdens de pro Illustrator training leer je:
– De verschillen tussen soorten lettertypen (Open Type, True Type, etc.)
– Werken met Typekit
– Karakter- en paragraafstijlen maken
– Het linken van tekst (doorlopen)
– Gescande tekeningen en foto’s omzetten naar vectortekeningen
– Werken met verlopen en de Gradient Mesh-tool
– Het laten overvloeien van vormen
– Het maken van patronen
– Patronen transformeren
– Het toepassen van Live-effecten
– Symbolen maken
– Symbolen bewerken en opslaan in je bibliotheek
– De Symbolensprayer gebruiken
– Tekenen in perspectief met een 3D-grid
– Symbolen gebruiken op een 3D-grid
– 3D-objecten gebruiken met de gratis Cineware-plugin


Inhoud va de training?

De cursus Illustrator volg je vanuit de Mijn Trainingen-pagina, waar je onbeperkt toegang krijgt tot het lesmateriaal:

 • Bijna 4 uur geavanceerde videocursus Adobe Illustrator
 • Adobe Illustrator-bestanden voor elke stap van een les
 • Een cursuscertificaat bij het voltooien van deze online training


Lars Scholten - Maxon Lead Instructor en certied Cinema 4D trainer bij everlearn
Trainer :  Lars Scholten
Lars Scholten (CyBear) is een freelance Computer Graphics artist en trainer uit Amsterdam. Hij werkt nauw samen met andere freelancers aan animaties en visualisaties voor bedrijven als Disney Channel, Grolsch, Liberty Global en Ziggo. Zijn specialisme ligt in 3D modeling, rigging en rendering.
Met meer dan 15 jaar ervaring in Adobe Illustrator en Cinema 4D training, is hij een veelgevraagde Adobe Certified Expert trainer en MAXON Lead Instructor in Nederland. Hij deelt zijn kennis op het gebied van 2D visual design en 3D en visual effects op trade-shows, events en in zijn trainingen bij everlearn.


Video’s in deze training

Deze cursus is gebaseerd op Adobe Illustrator CC 2018

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

3 beoordelingen voor Geavanceerde tekentechnieken in Adobe Illustrator CC

 1. Edmond (geverifieerde eigenaar)

  Heb deze aangekocht samen met cursus snel aan de slag met AI. Heb deze nog niet volledig gevolgd maar zelfde opmerkingen als op snel aan de slag: heb reeds verschillende cursussen van Everlearn, en ook deze kan ik enkel maar positief evalueren. Ingedeeld in hoofdstukken, waarbij elk hoofdstuk nog ingedeeld is in verschillende onderwerpen, zodat alles gemakkelijk te volgen is. Uitleg en voorbeelden zijn heel helder, en groot voordeel is dat men altijd kan terugblikken op een item. Everlearn is echt een aanrader, zeker voor iemand als ik, die dit niet beroepsmatig nodig heeft.

 2. Annemie Lanphen (geverifieerde eigenaar)

  Aan het geavanceerde deel ben ik nog niet toe gekomen, maar ik weet nu al dat ik daar net zoveel van ga genieten als van het beginnersdeel. Ik heb al een aantal ‘tutorials’ en cursussen gevolgd om adobe illustrator onder de knie te krijgen, zonder significant resultaat. In deze beginnerscursus neemt Lars mij echt stap voor stap mee door het programma. Eerst de essentiële onderdelen zodat ik in het deel waar ik daadwerkelijk geleerd krijgen HOE ik artwork maakt ook de primaire sleutels e.d. begrijp. Van die dingen waar ik in voorgaande ‘tutorials’ tegenaan liep. Ik begrijp nu wat ik verkeerd doe en hoe dat komt. Lars geeft mij daarmee de ‘missing secret’. Kortom daar waar anderen tekort schoten doordat ze waarschijnlijk al zo thuis zijn in het programma, neemt Lars mij echt aan de hand. Deel 1 is voor mij een genot om te volgen en deel twee zal er niet minder om zijn.
  Wat mij rest is oefenen, heel veel oefenen. Vooral met de pentool, dat is toch wel een apart dingetje om onder de knie te krijgen.

 3. Niko.almerink (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb deze training als zeer prettig ervaren. Toch weer een aantal zaken geleerd op een aangename manier. Bedankt Lars en everlearn

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.