fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Geavanceerde montage met Final Cut Pro X

Geavanceerde montage met Final Cut Pro X

online cursus met Rob Swart
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.9 uit 10
niveau:
halfgevorderd
Koop deze cursus
Afbeelding van everlearn training
Selecteer de waarde van de giftcard
(25 klant reviews)

49,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.9 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Final Cut Pro X online cursus geavanceerde montage

In deze nieuwe cursus leer je geavanceerdere montagetechnieken in Final Cut Pro X. De cursus gaat uitgebreid in op het monteren van bronmateriaal dat gelijktijdig is gefilmd met meerdere camera’s. Het zogenaamde multicam editing. Verder leer je audio lip-synchroon te zetten onder video. Hoe je objecten vrijstaand kunt maken met chromakeying en deze te plaatsen in een compositie van meerdere lagen. Je leert diverse slow-motion technieken plus nog veel meer. Dit alles doe je in het fantastische programma Final Cut Pro X versie 10.4 van Apple.


Leren wanneer het jou uitkomt

Deze geavanceerdere Final Cut Pro X online cursus bevat ruim 4,5 uur aan hoge kwaliteit videolessen. Deze bekijk je zo vaak en wanneer je maar wilt op je computer, tablet of smartphone. Verder krijg je veel oefenprojecten inclusief al het video bronmateriaal. Hiermee kun je actief de onderwerpen in de lessen volgen en uitgebreid oefenen. Start daarom direct met leren en breng je montagekennis van Final Cut Pro X naar een hoger niveau.


Voor wie is deze training?

Deze online training is geschikt voor iedereen die meer wil leren over montage met Final Cut Pro X. Wanneer je net begint met monteren, adviseren wij je om eerst onze ruim 7 uur durende online cursus Videomontage met Final Cut Pro X te volgen.


Wat leer je?

– Slimme technieken met compound clips
– Problemen oplossen in je montage
– Sneller werken met voorinstelingen van effecten (presets)
– Voorbereiden van bronmateriaal van meerdere camera’s
– Multicam-editing
– Audio lip-synchroon zetten
– Creatieve slow-motion technieken
– Objecten vrijstaand maken met chromkeying
– Chromakey composities maken
– En meer …

★★★★★
Al met al een zeer waardevolle aanvulling voor de kennis die je bij FCP X nodig hebt, een naslagwerk voor de toekomst.

Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:
 • Ruim 4,5 uur aan hoge kwaliteit trainingvideo’s
 • Extra lesmateriaal (pdf’s)
 • Uitgebreide Final Cut Pro X oefenprojecten (Libraries)
 • Plus al het in de cursus gebruikte bronmateriaal

Rob Swart - Trainer Pro Tools bij everlearn
Trainer :  Rob swart
Sinds 1996 verzorgt en schrijft Rob trainingen en lesmateriaal op het gebied van audio, video en interactieve media. Hij is Avid gecerticeerde Pro Tools trainer. Naast het geven van trainingen ontwikkelde hij recent de app Mix Buddy voor iOS. Rob speelt gitaar, bas en percussie. Met zijn Apple-ervaring, die terug gaat tot de Mac Plus, gebruikt hij de Mac met applicaties zoals Final Cut Pro X, Motion en Pro Tools voor het opnemen, schrijven en produceren van muziek en video’s.
Avid Certified Instructor - everlearn Pro Tools training

Video’s in deze training

Deze cursus is gebaseerd op Final Cut Pro X v10.4

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

25 beoordelingen voor Geavanceerde montage met Final Cut Pro X

 1. Robert-Jan Pastoor (geverifieerde eigenaar)

  Deze cursus is het logische vervolg op de basiscursus Final Cut Pro X. Ik dacht dat mijn positieve ervaringen van de basiscursus niet te overtreffen zouden zijn. Dat blijken ze wél. Wat een toptraining weer! Erg bedankt!

 2. Elles Deen (geverifieerde eigenaar)

  Aanrader! Na de basiscursus FCPX deze Geavanceerde cursus gedaan. Weer een hele fijne cursus van Everlearn/Rob Swart. Rob legt heel rustig en duidelijk uit, herhaalt soms ook bijv belangrijke / veelgebruikte functietoetsen. Goede opzet en veel verschillende onderwerpen, leuk deze extra verdieping.

 3. Danny Meijer (geverifieerde eigenaar)

  ik vond deze cursus echt een aanrader, duidelijke uitleg en kan niet wachten om mijn geleerde dingen toe te gaan passen

 4. Jan (geverifieerde eigenaar)

  Tja, wat moet je hier nu van vertellen. Laat ik kort beginnen. Ik heb zowel de cursus van Logic als Final Cut gevolgd en er is maar één woord voor “Geweldig”. Cursussen zijn goed opgezet en alle mogelijkheden worden erg duidelijk uitgelegd. Voordeel is ook, dat je altijd nog een hoofdstuk kan terugkijken. Bij Logic kwam halverwege de melding dat er ook de mogelijkheid was om de vernieuwde versie te volgen. Helemaal top. Wordt goed gereageerd op vragen. De programma’s zijn zoveel omvattend dat het onmogelijk is om dit zelf uit te zoeken. zal Everlearn zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

 5. Peter (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben ook een oudere (73) die met pensioen is en graag met een Apple pc wilde gaan werken omdat ik ook met Final cut pro wilde leren werken. Na 30 jaar Windows was dat best pittig. (overigens mijn vrouw zoekt een cursus om windows te leren op dezelfde begrijpelijke manier als jullie cursussen zijn. nergens te vinden. kan die ook ontwikkeld worden?). Ik begrijp het e.e.a. nu beter. Dank. Peter

 6. Peter (geverifieerde eigenaar)

  Een dikke tien voor de service en duidelijke en praktische uitleg toen ik met een vraag zat en Everlearn belde. Wat een vakman zoals die man aan de telefoon alles rustig – duidelijk en konkreet aan me uitlegde zodat ik verder kon. Ik koop nu ook gelijk een aanvullende cursus. `met filmische groet, Peter

 7. Gert-Jan (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik al een paar jaar FCPX. Ik heb de 2 FCPX cursussen en cursus kleurcorrectie en jaar gelden gekocht. Pas heb ik een multicam montage gemaakt. Dit wordt door Rob heel goed stap voor stap uitgelegd. Heb nu ook de training Motion gekocht.

  Voor iedereen die FCPX gebruikt een dikke aanrader. Ook goed als naslagwerk te gebruiken.

 8. Engel (geverifieerde eigenaar)

  De uitleg van Rob, is er een met geduld. Waar de kracht zit in de herhaling.
  Elke les verder blijft hij de belangrijkste dingen herhalen, enkele lessen verder herhaalt hij weer andere dingen en die geven je net dat stukje houvast van; oh ja, dat was ik even kwijt.
  Kortom, wanneer je een beginner bent of je hebt al enkele video’s gemaakt met FCPX, het is een aanrader. En echt ook als je al wat ervaring hebt. Je blijft leren, en daar staat Everlearn toch voor?

 9. Werner Viaene (geverifieerde eigenaar)

  Geachte,

  Na dat ik iMovie goed onder de knie had,ben ik gestart met FCPX op eigen houtje daar ik nergens ondersteuning kon vinden in het Nederlands.
  ik kan niet voldoende Engelse om alles te begrijpen,dus was jullie cursus het ideale voor mij.
  Jullie cursus zit goed in elkaar en is duidelijk !

  Mvg
  Werner

 10. Wim Kluessjen (geverifieerde eigenaar)

  Duidelijke uitleg en voordeel dat je dit later nog een kunt bekijken.

 11. Leo (geverifieerde eigenaar)

  De cursus is heel duidelijk en voldoet volledig aan de verwachtingen. Het beeldmateriaal waarmee wordt gewerkt is niet saai of irritant, hetgeen de aandacht bij de les houdt. Ik heb ander lesmateriaal voor FCPX gezien (engelstalig) maar dat was vaak erg saai, en dan geef je vaak vroegtijdig op. Dat is hier zeker niet het geval.
  De voorbeelden geven niet alleen de noodzakelijke trucs weer, maar geven ook inzicht in de opbouw en manier van werken van FCPX. Daardoor worden valkuilen vermeden.
  Al met al een zeer waardevolle aanvulling voor de kennis die je bij FCPX nodig hebt, en naslagwerk voor de toekomst.
  Compliment ook voor de cursusleider Rob Swart.
  Een aanrader!

 12. Didier Benoist (geverifieerde eigenaar)

  Didier:
  Aangezien ik een jonge vent van pas 71 jaar ben, gaat deze training maar ook de vorige basis-training van een leien dakje. Rob Swart legt deze toch best wel ingewikkelde materie erg prettig en rustig uit. Zelf heb ik allerlei aantekeningen gemaakt die ik regelmatig (nog) gebruik. Het is een lust om deze cursus(sen) te volgen. Het leersysteem vind ik geweldig effectief. Ik kan Everlearn trainingen iedereen aanraden. De dure halve meter aan ‘Apple-boeken’ in lelijk Amerikaans gebruik ik zelden meer. Als ik dit eerder had geweten dan… Een absolute AANRADER!!! Mijn dank! En nu ga ik op mijn eigen tempo nog vele andere trainingen volgen zoals Motion 5 en de trainingen voor Logic Pro.

 13. Rob (geverifieerde eigenaar)

  Ben je (nog) niet ingeschoten in de creatieve wereld van FCPX (zoals ik) en zie je misschien op tegen het aanleren van alle mogelijkheden die dit zeer uitgebreide programma in zich heeft? Ga aan de slag met het pakket ‘Geavanceerde montage met Final Cut Pro X’ van Everlearn / Rob Swart!
  De prettige én gestructureerde wijze waarop Rob je meeneemt door het gehele programma werkt gewoon.

  Een nadeel: Ik kwam bijna niet meer achter mijn iMac vandaan. Gaaf, leuk, creatief en inspinnend ?.
  Advies: DOEN.

 14. roger (geverifieerde eigenaar)

  Héérlijk om het zo eenvoudig uitgelegd te krijgen maar vooral toch met een lekker tempo erin. Duidelijk verteld in een goed tempo. Zit nu op 60% van de training en merk dat ik veel zekerder ben geworden in het monteren. Good by Imovie 😉
  Rob drinkt weinig koffie maar legt uit als de beste. Perfecte training en aangezien ik het gehele pakket heb gekocht ben ik nog wel ff bezig.

 15. Theo De Meyer (geverifieerde eigenaar)

  Als je niet beroepsmatig met FCP bezig bent dan is het leuk om af en toe nog eens terug te keren naar deze cursus. Je bent eigenlijk nooit afgestudeerd in deze materie. Het is knap dat je dit kan doen met gelijk welke cursus van Everlearn.

 16. jaak.de.cooman (geverifieerde eigenaar)

  Van dezelfde “trainer” als FCPX basis. Prachtig gedaan. Proficiat.
  Zeker als hij “de boel”, telkens opruimt.

 17. jaak.de.cooman (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goede “opleiding”. Ook “wat er achter zit” is niet vergeten en is heel goed uitgelegd.

 18. info152 (geverifieerde eigenaar)

  H.Slits Soundwavestudio. Zeer tevreden over deze cursus. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegt. Inmiddels de cursus “geavanceerde montage” ook aangeschaft. Rob Swart komt over als je persoonlijke trainer die daar de tijd voor neemt. iedereen aan te raden.

 19. wesam kareem (geverifieerde eigenaar)

  Rob Swart overdrijf ik niet als ik zeg hij is :
  DE GPS NAVIGATIESYSTEEM IN DE LANDSCHAP VAN FINAL CUT PRO tot nu tot in alles wat ik heb gezien op internet.
  En soms denk ik wel een dat de manier hoe hij de FCP training geeft, lijkt mij op een chirurgie werk.
  daardoor kom ik veel meer te weten dan ik dacht en gewoon in een woord: inspirerend .
  bedankt Rob

 20. wd.verdick (geverifieerde eigenaar)

  Als een 74 jarige dacht ik, dit krijg ik nooit onder de knie, totdat ik deze cursus onder ogen kreeg en er mee aan de slag ben gegaan.
  Door de zeer duidelijke uitleg ben ik totaal van mening veranderd en kan ik er wel degelijk wat mee.
  AANRADER.

 21. info134 (geverifieerde eigenaar)

  De Final Cut trainingen van Rob Swart zijn duidelijk en goed te volgen training waar je weer beslist wat aan hebt. Daarnaast vind ik de opzet zoals hij nu is met de linkjes links in het scherm en het doorlopen van de video’s een topper. Voor iedereen die met final cut wil werken en meer wil leren een echte aanrader.

 22. Guido Van Assche (geverifieerde eigenaar)

  Een top training

 23. Gerrit Jansonius (geverifieerde eigenaar)

  Zoals alle Final Cut trainingen van Rob Swart is dit weer een zeer duidelijke en goed te volgen training waar je weer beslist wat aan hebt. Een echte aanrader
  Gerrit J

 24. Kees Linnenbank (geverifieerde eigenaar)

  Kan je een stil uit de montage halen?
  Zeer tevreden.

 25. Pierre Mulders (geverifieerde eigenaar)

  Bedankt voor de vervolgtraining Geavanceerde montage met Final Cut Pro. nu nog Pixelmator Pro.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.