hét platform voor online multimediatrainingen

Danceproductie met FL Studio

Danceproductie met FL Studio

met Ewout Colijn
 
trailer
gratis hoofdstuk
Afbeelding van everlearn training

49,-

inclusief btw
van 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Informatie

FL Studio cursus Danceproductie | Van sounddesign tot mixen en masteren.

In deze online cursus van FL Studio, leer je de geheimen van een goede danceproductie. DJ en Producer Ewout Colijn vertelt je alles over zijn werkwijze in FL Studio. Hij vertelt je over hoe hij inspiratie krijgt. Wat zijn creatieve proces is en hoe je een track vanaf de basis opbouwt. Hierbij toont Ewout je zijn workflow voor het samenstellen van een goede kick. Het maken van een pakkende bas- en melodielijn. Zijn technieken voor sounddesign in onder andere Serum, Sylenth en Spire. Én leer je hoe je slim kunt arrangeren om een pakkende song te krijgen. Na de opbouwfase leer je hoe Ewout zijn mix opzet. Hoe je EQ en compressie toepast en hoe je de bas en kick perfect laat samenwerken met behulp van van sidechaining.

En daar blijft het niet bij. Ewout vertelt je ook over Mastering, de trends in danceproductie zoals Pink noise mixing en geeft hij tips over hoe je jouw weg kunt vinden in de muziekbusiness. Kortom, in deze cursus krijg je een schat aan informatie. In deze cursus leer je in ruim 4 uur aan videolessen hoe je de perfecte danceproductie kunt neerzetten met FL Studio. Volg vandaag nog deze cursus Danceproductie met FL Studio.

Voor wie is deze online cursus?
Deze cursus is voor iedereen die de basis van FL Studio kent en zich wil toeleggen op het maken van professioneel klinkende danceproducties met FL Studio 12.

Wat leer je?
– Een song opbouwen vanaf de basis in FL Studio
– Het maken van een goede kick
– Een pakkende melodie- en baslijn maken
– Sounddesign in Serum, Sylenth en Spire
– Het arrangeren van een goede songstructuur
– Mixen
– Het slim gebruiken van EQ
– Compressie voor zang en instrumenten
– Sidechaining met compressors en toegewijde plugins
– Het stereobeeld volledig gebruiken
– Pink noise mixing
– Masteringtechnieken
– Je weg vinden in de muziekbusiness

Wat krijg je?
Bij aankoop van deze online cursus krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:
 • Ruim 4 uur aan trainingvideo’s
 • FL Studio projecten
 • Onbeperkte toegang

Ewout Colijn aka Boldmoves | trainer FL Studio | everlearn
Trainer: Ewout Colijn
Ewout is inmiddels 7 jaar fanatiek gebruiker van FL studio voor zijn producties. Onder verschillende aliassen heeft hij bij toonaangevende labels, waaronder bij het label van Fedde le Grand, muziek uitgebracht. Ook heeft hij muziekproductie gestudeerd aan de Herman Brood Academie om zijn technische vaardigheden verder uit te breiden. Afgelopen Dancefair gaf Ewout een drukbezochte workshop over zijn productieproces. In zijn workshops en masterclasses krijg je in een kijkje in zijn keuken en laat hij al zijn productiegeheimen zien in FL studio.

Video’s in deze training

Deze cursus is gebaseerd op FL Studio v12.2

Enkel klanten die dit product hebben gekocht en zijn ingelogd mogen een review schrijven.

2 reviews voor Danceproductie met FL Studio

 1. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Een paar weekjes geleden FL studio aangeschaft en op mijn macbook pro gezet. Nog niet veel tijd gehad om mij in dit programma te verdiepen. Omdat ik al eerder een cursus had aangeschaft kwam deze cursus in mijn mailboot voorbij voor een aanbiedingsprijs. Zal je net zien, wil je het aanschaffen rabo telebankieren op zijn gat.Dag later, wel weer bereikbaar maar de aanbiedingsprijs verlopen. Na contact te hebben gehad en de situatie te hebben uitgelegd een kortingscode van Everlearn ontvangen om de cursus alsnog voor de aanbiedingsprijs te kunnen aanschaffen. Super natuurlijk. Een aantal afleveringen wel al door gekeken, zelf nog niet bezig geweest aan de hand van de voorbeeld files. Eens even rustig voor gaan zitten, mogelijkheden te over heb ik inmiddels begrepen en gezien. Duidelijke (Nederlandse) taal en begrijpelijk uitgelegd. Heb wel anders gezien op YouTube, meestal van die wizzkids waarbij alles vanzelf blijkt te gaan.

 2. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  nette en duidelijke uitleg, ook fijn dat alles in korte stukjes zit en niet video’s van een uur, ook heb ik er weer wat nieuwe tips van opgestoken die ook in andere daw’s te gebruiken zijn , dit is de 2de cursus voor mij van everlearn ook die van logic vond heb ik veel dingen in ontdekt die ik nog niet wist van logic. en de uitleg in het Nederlands vindt ik ook prettig, dan weet je dat je zeker niks verkeerd begrijpt of mist.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele aanbieding!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis webinars, nieuwe trainingen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!