fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

iPhone apps programmeren met Swift

iPhone apps programmeren met Swift

online cursus met Jasper Stokman
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 10 uit 10
niveau:
beginner
Koop deze cursus
Afbeelding van everlearn training
Selecteer de waarde van de giftcard
(1 klant review)

69,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer programmeren met Swift in deze Nederlandstalige online training

Wil jij je eigen app leren maken? Dan is dit de training die je zoekt. In duidelijke en heldere taal legt trainer Jasper Stokman uit hoe je stap voor stap te werk gaat. Je leert werken met Swift. Dit is de populaire taal waarmee apps worden geprogrammeerd voor iPhone en iPad. Tijdens de vele videolessen maak je twee apps. Aan het eind van de training zet je de gemaakte app op jouw iPhone om ze te testen. Ook kun je de app in de officiële App Store plaatsen.


Leren wanneer het jou uitkomt

Deze online training ruim 5 uur aan hoge kwaliteit videolessen. Zo leer je op een makkelijke manier alle belangrijke technieken van het programmeren met Swift. Na aankoop kun je direct starten met de online training. Op je computer, tablet of smartphone. Met de bijbehorende oefenprojecten doe je actief mee. Zo programmeer je snel je eerste iPhone app.>/p>


Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die wil starten met het programmeren van iPhone apps. Voorkennis van programmeren is een pre, maar geen vereiste. Wel dien je goed overweg te kunnen met MacOS en een Mac te hebben waarop XCode versie 8 kan draaien. XCode is gratis te downloaden in de Mac App Store.


Wat kun je na afloop van deze training?

– Werken met XCode
– Een eenvoudige app ontwerpen
– De fundamentele programmeertechnieken begrijpen
– Vormgeven van apps in Xcode
– Testen van je app op een iPhone
– Bugfixing


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkt en altijd toegang tot het volgende lesmateriaal:

  • Bijna 6 uur aan hoge kwaliteit trainingvideo’s
  • Programmeer-oefeningen
  • Extra bronmateriaal


Jasper Stokman - Trainer Swift bij everlearn
Trainer :  Jasper Stokman
Jasper Stokman is freelance iOS developer en daarnaast trainer. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in technologie. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als acteur, besloot hij zijn technische kant verder te ontwikkelen. Hij studeerde in 2014 bij The App Academy en werkte daar meteen aan verschillende apps. Niet lang daarna werd hij aangenomen als Junior iOS developer bij Mobile Gurus, en heeft daar meegewerkt aan verschillende apps voor startups.

Video’s in deze training

Deze cursus is gebaseerd op XCode 8 en Swift versie 3

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

1 beoordeling voor iPhone apps programmeren met Swift

  1. Karin.westerloo (geverifieerde eigenaar)

    Fantastische training. Veel aan gehad. Ik heb nu voor ons bedrijf zelf een app gemaakt en deze werkt goed. Af en toe kijk ik nog eens terug als ik dingen ben vergeten. Het zou wel een idee zijn als je bookmarks kunt maken. Dan kun je precies verder gaan waar je was gebleven.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.