hét platform voor online multimediatrainingen

iPhone apps programmeren met Swift

iPhone apps programmeren met Swift

met Jasper Stokman
 
trailer
gratis hoofdstuk
Afbeelding van everlearn training

69,-

inclusief btw

Bij everlearn betaal je veilig met

Beschrijving

Leer programmeren met Swift in deze Nederlandstalige online training

Iedereen kan leren programmeren met Swift. En deze training van everlearn maakt het nu nog makkelijker. Swift is de populaire taal waarmee apps worden geprogrammeerd voor iPhone en iPad. Softwareontwikkelaar en Swift trainer Jasper Stokman, leert je de juiste tools in te zetten voor het bouwen van twee eenvoudige apps. Zo leer je werken met de ontwikkelapplicatie XCode van Apple. Je bouwt stap voor stap je eigen app. Aan het eind van de training zet je de gemaakte app op jouw iPhone om ze te testen. Ook kun je de app in de officiële App Store plaatsen.

Leren wanneer het jou uitkomt
Deze online training bevat 6 uur aan videolessen. Zo leer je op een makkelijke manier alle belangrijke technieken van het programmeren met Swift. Na aankoop kun je direct starten met de online training. Op je computer, tablet of smartphone. Met de bijbehorende oefenprojecten doe je actief mee. Zo programmeer je snel je eerste iPhone app.

Voor wie is deze training?
Deze training is geschikt voor iedereen die wil starten met het programmeren van iPhone apps. Voorkennis van programmeren is een pre, maar geen vereiste. Wel dien je goed overweg te kunnen met MacOS en een Mac te hebben waarop XCode versie 8 kan draaien. XCode is gratis te downloaden in de Mac App Store.

Wat leer je in deze training?
– Werken met XCode
– Fundamentele programmeertechnieken
– Variabelen en constanten
– Conditionals
– Arrays
– Dictionaries
– Iteraties
– Functies
– Classes en objects
– Opzetten van apps in XCode
– Testen van je app op een iPhone
– Bugfixing

Wat krijg je?
Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkt en altijd toegang tot het volgende lesmateriaal:
  • Bijna 6 uur aan hoge kwaliteit trainingvideo’s
  • Programmeer-oefeningen
  • Extra bronmateriaal
Jasper Stokman - Trainer Swift bij everlearn
Trainer :  Jasper Stokman
Jasper Stokman is freelance iOS developer en daarnaast vaste trainer bij The App Academy. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in technologie. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als acteur, besloot hij zijn technische kant verder te ontwikkelen. Hij studeerde in 2014 bij The App Academy en werkte daar meteen aan verschillende apps. Niet lang daarna werd hij aangenomen als Junior iOS developer bij Mobile Gurus, en heeft daar meegewerkt aan verschillende apps voor startups.
Video’s in deze training
Deze cursus is gebaseerd op XCode 8 en Swift versie 3

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele aanbieding!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis webinars, nieuwe trainingen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!