fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Danceproductie met Logic Pro X

Danceproductie met Logic Pro X

online cursus met Bauke Top
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.7 uit 10
niveau:
halfgevorderd
Koop deze cursus
Afbeelding van everlearn training
Selecteer de waarde van de giftcard
(7 klant reviews)

59,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.7 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer de technieken van Danceproductie met Logic Pro X

In deze online cursus Danceproductie met Logic Pro X, leer je hoe je een professionele dancetrack vanuit het niets produceert. DJ, Producer en songwriter Bauke Top (Navarra) vertelt je alles over het maken van goede kick- en snaresounds. Hoe je een pakkende beat maakt. En hoe je snel melodielijnen en akkoordenschema’s opbouwt. Verder leert Bauke je over sounddesign, mixen en masteren.
Maar dat is nog niet alles. Bauke vertelt namelijk ook openhartig over waar hij zijn inspiratie vandaan haalt. En tenslotte geeft hij je tips voor het slagen in de muziekbusiness. Kortom, laat je inspireren door de productietechnieken en muziek van Bauke Top in deze bijna zes uur durende online cursus Danceproductie met Logic Pro X. Zo maak ook jij binnen no-time de mooiste dancetracks.


Voor wie is deze online cursus?

Deze cursus is een vervolg op de training muziekproductie met Logic Pro X. Het is bedoeld voor iedereen die de basis van Logic Pro X onder de knie heeft en zich wil toeleggen op het maken van professioneel klinkende danceproducties met Logic Pro X. De cursus is opgezet als masterclass. Je leert hoe een productie in de praktijk plaatsvindt. Dat betekent dat naast het gebruik van de standaard meegeleverde plugins van Logic Pro er ook gebruik wordt gemaakt van plugins van andere fabrikanten.


Wat kun je na afloop van deze training?

– Een dancetrack vanuit het niets opbouwen in Logic Pro X
– Een goede kick- en snaresounds maken
– Een pakkende beat samenstellen met kick, snare, hihat en percussie
– Een dikke bass-sound maken
– Een interessante melodielijn en akkoordenschema’s neerzetten
– Een leadsound maken van vocal samples
– Sounddesign met verschillende synth-plugins waaronder Sylenth
– Toepassen van eq en compressie
– Het mixen van je track
– Ruimte creëren met galm en delay
– Diverse Masteringtechnieken toepassen
– En nog veel meer …


Deze cursus is opgezet als een masterclass, waarin Bauke Top jou de technieken van zijn professionele workflow laat zien. Naast standaard plugins van Logic Pro X, gebruikt hij ook plugins van andere fabrikanten. Mocht je deze plugins niet hebben, dan kun je van de meeste proefversies downloaden. De technieken die Bauke toont zijn echter ook goed op jouw favoriete plugins toe te passen.


Wat krijg je bij aankoop van deze training?

Je krijgt onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • In totaal bijna 6 uur aan HD videolessen
 • Logic projecten
 • Onbeperkte toegang


Danceproductie met Logic Pro X | Bauke Top | everlearn
Trainer: Bauke Top
Bauke begon ooit in de muziekwereld met het spelen van piano in een band. Dit groeide uit tot meerdere instrumenten en uiteindelijk de elektronische muziekproductie. Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie vormde hij het duo genaamd; Navarra. Onder deze naam heeft heeft hij al verscheidene tracks uitgebracht. Onder andere een samenwerking met Nicky Romero en een release op Revealed Recordings, het label van Hardwell. Bauke probeert binnen zijn producties de perfecte balans te vinden tussen techniek, creativiteit en muzikaliteit.

Video’s in deze training

Deze cursus is gebaseerd op Logic Pro X 10.3.1

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

7 beoordelingen voor Danceproductie met Logic Pro X

 1. pierre (geverifieerde eigenaar)

  goede cursus wordt goed uitgelegd het heeft me weer verder geholpen hoe ik met bepaalde tools prachtige dingen kan doen bedankt top!!

  Piere

 2. Michiel (geverifieerde eigenaar)

  Heel goede cursus! Alles wordt helder uitgelegd. Zelf ben ik al heel mijn leven muzikant, maar ik heb me pas recent toegelegd op het leren werken met een DAW. Deze cursus van Bauke Top geeft bouwstenen waar je mee verder kunt, en waar ik anders maanden langer over had gedaan om ze te leren kennen. Voor de eerste keer kreeg ik bijvoorbeeld een helder inzicht in de werking van sidechain-compressie! Bedankt, Bauke Top!

 3. sonic.dvision (geverifieerde eigenaar)

  Ik vind Dat Bauke zeer goed uitlegt hoe een commerciële productie in elkaar draait. Je kan echt merken hij er echt verstand van heeft alles wat hi doet past precies bij elkaar ieder geluidje is niet willekeurig meer heel doordacht. Mocht je nog twijfelen dit is de Producer die weet waar die mee bezig is kan ik niet van alle dance-producers tegenwoordig zeggen overigens. Ik heb zijn tracks onder het duo Navarra geluisterd op soundcloud en die klinken zeer professioneel ga maar zelf luisteren. Die track met Nicky Romero is echt top! Zelf produceer ik ook al jaren dance muziek met Logic Pro X en Ableton en een berg plug-ins dit gaat me verder helpen om op commercieel level te komen. dit zijn insider trucs die je meteen an toepassen. Dus doen bestellen zou ik zeggen.

 4. Marcel van Houte (geverifieerde eigenaar)

  Bauke Top, de naam zegt het al TOP! Echt een aanrader voor de producer die wat verder is. En daar bedoel ik mee DAW enigsinds onder de knie, VSTI’s weten te gebruiken en opzetjes kunnen maken.

  Hier leer je de werkwijze van een echte pro met een goede simpele workflow.

  Helder persoon, goede uitleg, mega enthousiast en vakkundig.

  Top!

 5. mkeeris (geverifieerde eigenaar)

  Weer een goed cursus ik heb ondertussen 3 cursussen van everlearn gedaan. In ik ben over alle 3 zeer tevreden. Duidelijke uitleg. En handig tips & tricks.

  Ik heb nog wel een tip ter verbetering. Het zou best handig kunnen zijn waneer je bookmarks kunt maken in de cursussen. Zodat je snel naar dingen die je vaker snel even terug wil kijken kan oproepen.

 6. Dirk Sommers (geverifieerde eigenaar)

  Bauke is ook hier echt voor geknipt. Rustig, duidelijk, energiek en begrijpelijke uitleg. Ongeacht ik in een heel ander genre actief ben zijn toch veel dingen ook hierop projecteerbaar.
  Ook grappig om te zien is dat ie de indruk wekt dat het ook veelal maar wat aanklooien is waarbij muzikale kennis zeker een pre is. Eigenlijk zoals ook ik het me zelf eigen heb gemaakt. Ook tof om te zien dat ik het eigenlijk ook al niet zo slecht deed. Maar desondanks nog diverse dingen heb opgepikt waar ikzelf niet of bij toeval achter zou zijn gekomen. Maar die het leven wel veel leuker en sneller maakt. Bedankt!

  Gr. Dirk

 7. John Comer (geverifieerde eigenaar)

  Wat een geweldige Everlearn Logic Pro X cursus.
  Goede duidelijke uitleg en een hoop nieuwe tips om snel te werken !
  Er word goed onderbouwd welke FX er op een spoor met een bepaalde klank word gezet en ook de verschillen van parameters wordt goed behandeld.
  Dacht even dat het een cursus was die even snel opgezet was om weer iets nieuws onder de aandacht te brengen met een jonge producent.
  Maar Bauke is echt top !!
  Zeer goede en rustige uitleg en erg interessant hoe hij het allemaal in elkaar flanst.
  Een aanrader voor iedereen die zijn werkflow wat sneller wil hebben.

  Gr, John.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.