fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Videoanimatie met Apple Motion 5

Videoanimatie met Apple Motion 5

online cursus met Rob Swart
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.6 uit 10
niveau:
Beginner
Koop deze cursus
Afbeelding van everlearn training
Selecteer de waarde van de giftcard
(19 klant reviews)

59,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.6 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer alles over animeren in 2D en 3D in deze online cursus Videoanimatie met Motion 5

Motion 5 is het fantastische programma van Apple voor het maken van professionele videoanimaties. In deze online cursus leer je alle belangrijke facetten van Motion 5 om mooie twee- en driedimensionale animaties te kunnen maken. Aan de hand van veel voorbeelden leer je de gebruikersinterface begrijpen en hoe je kunt animeren met Behaviors en keyframes. Uiteraard gaat de cursus ook uitgebreid in op het animeren in 3D en leer je werken met camera’s binnen Motion 5.


Leren wanneer het jou uitkomt

De cursus bevat ruim 8 uur aan videolessen. Na aankoop kun je direct beginnen met leren. De hoge kwaliteit video’s zijn te bekijken waar en wanneer je maar wilt op je smartphone, tablet of computer. Met de bijbehorende oefenprojecten doe je actief mee en maak je snel de mooiste animaties met Motion 5.


Voor wie is deze training?

Deze online cursus is geschikt voor zowel beginnende als de wat meer gevorderde videobewerkers die willen starten met Motion 5 om professionele animaties te leren maken.


Wat leer je?

– Overzicht van de gebruikersinterface
– Werken met de Inspector en Library
– Importeren van Media
– Werken met Lagen en het Canvas
– Gebruik maken van Shapes
– Toepassen van Image- en Shape-Masks
– Werken met 2D-tekst
– Animeren met Behaviors
– Animeren met Keyframes
– Snelheidscurves van je animaties aanpassen
– Lagen en objecten in 3D plaatsen
– Positioneren en instellen van Camera’s in 3D
– Animeren van camera’s in 3D
– Werken met licht in 3D
– Templates maken voor Motion en Final Cut Pro X
– Werken met Particles
– En nog veel meer …


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • Ruim 8 uur aan hoge kwaliteit trainingvideo’s
 • Motion oefenprojecten
 • Extra bronmateriaal


Rob Swart - Trainer Pro Tools bij everlearn
Trainer :  Rob swart
Sinds 1996 verzorgt en schrijft Rob trainingen en lesmateriaal op het gebied van audio, video en interactieve media. Hij is Avid gecerticeerde Pro Tools trainer. Naast het geven van trainingen ontwikkelde hij de app Mix Buddy voor iOS. Rob speelt gitaar, bas en percussie. Met zijn Apple-ervaring, die terug gaat tot de Mac Plus, gebruikt hij de Mac met applicaties zoals Final Cut Pro X, Motion en Pro Tools voor het opnemen, schrijven en produceren van muziek en video’s.
Avid Certified Instructor - everlearn Pro Tools training

Video’s in deze training

Deze cursus is gebaseerd op Motion v5.3.1

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

19 beoordelingen voor Videoanimatie met Apple Motion 5

 1. Martijn Meijer (geverifieerde eigenaar)

  Dit was een zeer goede training. Ik heb er echt veel aan gehad. Tijdens de training wordt regelmatig terug gegrepen op eerder behandelde onderwerpen, woorden of termen. Toen ik een vraag had, kreeg ik snel en kundig antwoord (zoals het hoort).
  Een zeer tevreden klant dus!
  Martijn Meijer.

 2. Arno (geverifieerde eigenaar)

  Wat een fantastische training. Na lang zoeken, eindelijk een online training gevonden die helder en duidelijk is. De onderwerpen zijn logisch gecatagoriseerd en worden rustig uitgelegd. wat ik met name heel fijn vind is de manier waarop de trainingsomgeving werkt. Pauzeren, vooruit en terug spoelen gaat heel soepel. Rob spreekt heel rustig en duidelijk.

 3. Danny Meijer (geverifieerde eigenaar)

  Heel blij dat ik deze duidelijke en Nederlandstalige cursus heb gevolgd
  Dankzij deze cursus snap ik hoe het programma werkt en kan ik alle kanten op

 4. Monique Elsing (geverifieerde eigenaar)

  Nog maar 1 les gevolgd en ben nu al onder de indruk. Heel erg duidelijke stap-voor-stap instructie. Waardoor leren een feestje wordt. Dankjewel Rob Swart. Complimenten!

 5. Suzan (geverifieerde eigenaar)

  Geweldig veel plezier aan de cursussen van Rob swart. Ik heb er zo ongelooflijk veel van geleerd en begrepen hoe het hele Final Cut en Motion gebeuren werkt Ook al ben ik in een ver gevordere pensioen leeftijd, bijna geen vervolg opleidingen gehad.Nu heb ik er de tijd voor om alles op mijn eigen tempo te doen.Niks achter de geraniums !!!
  Maar met mijn kinderen en kleinkinderen in gesprek over het digitale tijdperk.
  ik ben er blij mee, ook de manier waarop alles uitgelegd wordt.Een groot compliment aan Rob swart
  Nu zit ik na te denken of ik toch de photoshop cursus nog zal gaan doen Honger naar nog meer informatie.Maar ik heb nog even de tijd want het is zo moederdag

 6. Leo (geverifieerde eigenaar)

  Op dit moment volg ik met veel plezier de Motion5 training bij Everlearn. Motion5 is een interessant programma, en de cursus wordt dusdanig goed gegeven (door Rob Swart), dat ik de neiging heb om in een keer teveel te doen. Mijn honger naar meer komt vooral vanwege de goede cursus.
  Dit is de manier om de basis (en nog wel meer) van dit programma goed onder de knie te krijgen. Compliment voor Everlearn!

 7. John Post (geverifieerde eigenaar)

  Ik maak al jaren gebruik van Apple Motion. Al sinds de tijd dat het gebundeld werd in de complete Final Cut Pro suite. Zo’n mega grote doos met ik dacht zo’n 12 DVD’s. Maakte af en toe een titeltje en paste gekochte templates aan naar m’n eigen wensen. Maar dat was het dan ook.

  Na het volgen van deze cursus zie ik eindelijk de potentie van het echt onder de knie krijgen van het gehele programma. Hoop dan ook op een aanvullende cursus, waarin het riggen van templates voor Final Cut Pro X goed aan bod komt.

 8. Hans (geverifieerde eigenaar)

  Ik had vooraf de reviews gelezen, die alle zeer positief waren. Toch ben en blijf ik dan altijd sceptisch. Bij eerder aangekochte online cursussen was ik niet echt enthousiast, vanwege de toch minder goede uitleg. Zeker bij foto- en videobewerking moet je eerst de technische benamingen en beginselen goed uitgelegd krijgen om ermee te kunnen werken. Als docent ben ik bekend met de didactische principes.
  Rob legt zeer goed uit hoe alles werkt. Hij beheerst het lesgeven zeer goed. Fijne en duidelijke uitleg moet goede opbouw. Hij weet precies wat hij eerder al een keer heeft benoemd en verwijst daar dan naar. Al moet gezegd worden dat het allemaal makkelijker lijkt dan wanneer je het zelf moet doen.
  Een feedback puntje, ik vind het lastig wanneer een onderdeel uitgelegd wordt terwijl ik dan op het tv scherm in de achtergrond mee moet kijken terwijl Rob dan in beeld is. Er wordt dan wel geschakeld zodat je alles in beeld krijgt, maar je moet op het scherm zoeken waar de uitleg is, met als gevolg dat ik dan nog wel eens wat mis en dan weer terug moet “spoelen”.
  Wanneer je als gebruiker denkt: “Dit is niet moeilijk” dan zit het echte werk in de instructeur/ docent die les geeft, neem dat maar van mij aan!

 9. Karima (geverifieerde eigenaar)

  Tevreden en zeker een aanrader

 10. rinusvorstenbosch (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben nu aan de vijfde les en laaiend enthousiat. Rob Swart legt duidelijk uit en maakt een moeilijk programma begrijpbaar. Als aanvulling op Final Cut Pro een prima programma dat ik snel onder de knie hoop te krijgen. Gezien de huidige ervaring met de cursus heb ik daar geen enkele twijfel aan.

 11. Albert (geverifieerde eigenaar)

  Ben al ongeveer 3 jaar met Motion bezig en buiten een paar titels en kleine effecten maken kwam ik niet verder.Sedert ik deze training volg begrijp ik alles veel beter en lukt het me reeds om meer geavanceerde titels en effecten te maken . Vindt dit een geweldige training met een goede docent die alles netjes en in klare taal uitlegt.Ik hoop dat er een vervolg komt van de Motion training ,want er is nog zo veel meer.Heb ondertussen ook de cursus FCPX en hier ook heel tevreden, doe zo verder

 12. henkadmiraal (geverifieerde eigenaar)

  Enkele maanden overwogen deze Motion5 cursus te kopen, inmiddels gekocht en eerste keer doorgenomen.
  Resultaat: voortreffelijk, had ik veel eerder moeten doen, heel verhelderend, kortom een aanrader.
  Een vervolg zou heel wenselijk zijn, want er is nog veel meer te leren in deze software.
  Nu overweeg ik om ook FCPX cursus te doen…….

 13. filieproose (geverifieerde eigenaar)

  graag nog meer

 14. Guido Van Assche (geverifieerde eigenaar)

  Guido
  dit is mijn derde cursus die ik heb aangeschaft, en ja deze is weer ongelooflijk goed
  ik vind het prachtig hoe Rob Swart dit programma uitlegd, echt een aanrader deze cursus

 15. peter2 (geverifieerde eigenaar)

  Een perfecte manier om Motion te leren gebruiken. Rob Swart legt het heel helder uit in het Nederlands, ook niet onbelangrijk. Je kunt gewoon steeds terugkijken als je iets niet snapt. Praktische voorbeelden stapsgewijs behandeld in korte hoofdstukken. Een aanrader voor iedereen die met Motion wil werken.

 16. Wim Kluessjen (geverifieerde eigenaar)

  Fijne wijze om de basisvaardigheden onder de knie te krijgen. Voor mij de 2e cursus. Ben bang dat er nog wel enkele bij zullen komen.

 17. rap.hendriks2 (geverifieerde eigenaar)

  Een prima manier om beter thuis te raken in dit tamelijk ingewikkelde programma.

 18. Theo De Meyer (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben nu nog maar aan de vierde les Motion. Toch wel heel goed gedaan die cursus. Voorlopig heb ik er 4 sterretjes voor gegeven, maar dat kunnen er misschien wel 5 worden. Aan het einde van deze cursus kom ik er nog eens op terug.

 19. Gerard Van der Vlies (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb motion al een jaar of 3 maar een keer een simpel titeltje gemaakt meer niet.
  Ik had everlearn wel eens voorbij zien komen,nu was er op Facebook iemand die liet liet een auto rijden over een landkaart zag er goed hij gebruikte hiervoor Keynote maar er was ook iemand die reklame maakte voor everlearn ik naar de site van everlearn om te zien wat er allemaal te leren is en ook motion natuurlijk heb naar een proefles gekeken en dacht dat wil ik ook dus de hele motioncurses gekocht,en daar heb ik geen spijt van het word goed en duidelijk uitgelegd perfect wou dat ik het eerder gedaan had ,een uitstekende curses die ik iedereen kan aanraden.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.