fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Photoshop Masters

Photoshop Masters

online cursus met Rob de Winter
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.6 uit 10
niveau:
halfgevorderd
Koop deze training
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

79,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.6 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer de technieken van zes verschillende Photoshop Masters

Deze online cursus Photoshop Masters geeft je inzicht in de manier waarop verschillende Photoshop artiesten de software gebruiken voor het maken van hun kunstwerken.

Adobe Certified Instructor Rob de Winter heeft zes kunstenaars geïnterviewed. In deze online cursus Photoshop Masters leer je de technieken van deze kunstenaars toe te passen in jouw werk. Zo leer je spelen met licht zoals filmposter ontwerpster Lisa Carney en het Nederlandse duo Set Vexy dat doen. Het werk van Erik Johansson laat zien hoe je unieke composities maakt. Verder leer je van het werk van Sammy Slabbinck hoe je overvloei modi naar je hand zet. En via het werk van Temi Coker ontdek je hoe je abstracte kunst maakt door foto’s en vormen te combineren. Vervolgens leer je van het werk van Felix Hernandez hoe je schaduwen gebruikt en penselen maakt.


Voorbeelden van werk geïnspireerd op de werken van bekende Photoshop artiesten.

Voorbeelden gemaakt door Rob de Winter. Geïnspireerd op werken van bekende Photoshop artiesten zoals Temi Coker, Felix Hernandez en Lisa Carney.Voor wie is deze cursus?

Deze cursus Photoshop Masters is geschikt voor mensen die de basis van Photoshop begrijpen en hun werk in Photoshop naar een hoger niveau willen tillen. Wij raden aan om de cursus Snel aan de slag met Photoshop te volgen voordat je start met deze cursus.


Wat leer je in deze online cursus Photoshop Masters ?

 • Foto’s vrijstaand maken
 • Afbeeldingen combineren
 • Kleur tussen foto’s afstemmen
 • Werken met aanpassingslagen
 • Geavanceerde masker-technieken
 • Nieuwe penselen maken
 • Sfeer creëren met penselen
 • Vormen toevoegen aan je composities
 • Verscherpen met Hoogdoorlaat filter en Onscherp masker
 • Een gezicht retoucheren met Frequency Separation
 • kleurcorrectie met neural filters
 • Geavanceerde bewerkingen met overvloei modi
 • Spelen met licht
 • tekenen van schaduwen
 • Layouts maken met hulplijnen
 • En nog veel meer …


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze cursus Photoshop Masters krijg je op jouw accountpagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • Ruim 5 uur aan hoge kwaliteit videolessen.
 • Photoshop oefenprojecten.
 • Alle door de trainer gebruikte bronbestanden.


Wat heb je nodig?

Naast een computer (Mac of PC) heb je voor het volgen van deze cursus de applicatie Adobe Photoshop nodig. Kijk voor meer informatie op www.adobe.com.


Adobe Photoshop Expert en Adobe Certified Instructor bij everlearn
Trainer :  Rob de Winter

Rob is Adobe Certified Expert & Instructor, auteur en professioneel vormgever en fotograaf. Jaarlijks traint hij honderden mensen vanuit zijn eigen bedrijf DWM Trainingen. Daarnaast spreekt hij op nationale en internationale conferenties zoals Adobe MAX in Los Angeles, waar hij al meerdere keren is uitgeroepen tot Adobe MAX Master: één van de beste sprekers op de conferentie. Zijn nationale en internationale netwerk stelt hem in staat door te dringen tot de meest invloedrijke en inspirerende kennis op het gebied van Photoshop en andere grafische software. Onlangs verschenen zijn boeken Photoshop Masters en Photoshop op de iPad.
Rob de Winter Adobe Certified Expert
Rob de Winter Adobe Certified Instructor

Video’s in deze cursus

Deze cursus is opgenomen met Adobe Photoshop 2022.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

5 beoordelingen voor Photoshop Masters

 1. jo van kerckhoven (geverifieerde eigenaar)

  mooi
  Ik werk met Photoshop 2022 Kijk al uit naar de volgende training

 2. Reike (geverifieerde eigenaar)

  Complimenten aan Rob. Veel bijgeleerd in deze cursus.

 3. lammens_fanuel (geverifieerde eigenaar)

  Helder en duidelijk, prachtig werkRob de Winter, heb het boek ook bij gekocht ook fantastisch. Hopelijk komt er een vervolg want dit is maar een fractie v/d mogelijkheden van Ps. Dankzij deze lessen heb ik een reuze sprong voorwaarts gemaak.Echt een aanrader.
  Lammens Willy

 4. Marcel de Waal (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben onder de indruk van deze training. Complimenten aan Rob de Winter. Duidelijk uitgelegd en vooral de elementen (zoals maskers en overvloeien) die heel lastig waren, heeft hij zo duidelijk en helder uitgelegd dat het is blijven “hangen” en ik er steeds meer gebruik van maak. Ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd wat het boek nog toevoegd. Ik kan nergens een exemplaar inzien en ben een beetje bang dat het niet veel meer toevoegd. Maar wellicht dat jullie dit kunnen toelichten.
  Marcel de Waal

 5. Chris Harlaar (geverifieerde eigenaar)

  Precies waar ik naar op zoek was, ik heb wel enige ervaring met PS maar niet voldoende om de hier besproken methodes (maskers, overvloeien etc.) goed te gebruiken. Ik kijk uit naar mogelijk nog meer trainingen op dit niveau. Verder vind ik de presentatie van Rob zeer duidelijk.
  Zeer tevreden dus !

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.