hét platform voor online multimediatrainingen

Geavanceerde montage met Premiere Pro CC

Geavanceerde montage met Premiere Pro CC

online training met Matthijs Clasener
 
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

49,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer geavanceerde montagetechnieken in Premiere Pro CC 2018

Wil je verder gaan dan een eenvoudige videomontage? Leer dan in deze online training Geavanceerde montage met Premiere Pro CC, hoe je titels animeert, videocomposities maakt en personen en objecten vrijstaand maakt met green-screening.


Adobe Certified Educator Matthijs Clasener leert je in deze uitgebreide online training alles over het werken met de toonaangevende videomontagesoftware van Adobe.Wat doe je bijvoorbeeld als 4K beeldmateriaal tijdens de montage niet vloeiend afspeelt? Hoe maak je grafische sjablonen voor hergebruik in meerdere projecten? Ook het verbeteren van audio komt aan bod in deze training. Iets wat vaak ondergeschikt blijft. Hoe ga je bijvoorbeeld te werk als er ruis in een opname zit? Of hoe maak je een stem perfect verstaanbaar?


Alle Premiere Pro projecten, die tijdens de training worden gebruikt, krijg je meegeleverd. Hiermee kun je uitgebreid oefenen. Met 4 uur aan trainingvideo’s leer je makkelijk en in je eigen tempo alle montagetechnieken van Adobe Premiere Pro CC. Zo maak je in no-time de mooiste video’s.


Voor wie is deze training?

Deze training is voor mensen die onze training Videomontage met Premiere Pro CC hebben gevolgd of video-editors met enige ervaring in Premiere Pro CC.


Wat leer je?

– Cut on action
– Problemen oplossen met plakshots
– Werken met Morph Cuts
– Werken met genestelde sequences
– Makkelijker werken met proxies
– Werken met motion graphics templates
– Zelf motion graphics maken
– Motion graphics maken in After Effects
– Composities maken
– Beelden vrijstaand maken met chroma-keying
– Werken met adjustment layers
– Spraakopname verbeteren
– Ruis uit je opname verwijderen
– Kleurcorrectie en grading
– Exporteren en archiveren van je projecten
– En meer …


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • Ruim 4 uur aan trainingvideo’s
 • Projecten en lesmateriaal
 • Inclusief alle bronbestanden uit de training


Matthijs Clasener - Trainer Premiere Pro | everlearn
Trainer :  Matthijs Clasener
Matthijs Clasener is docent voor de richting Motion Design en Adobe Education Leader voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Al veertien jaar lang geeft hij les op deze school in de richting van het bewegend beeld. Als leerlijn-coördinator bepaalt hij met zijn collega’s de inhoud van de opleidingen audiovisuele vormgeving en animatie en staat hij in contact met het bedrijfsleven. Daarnaast maakt Matthijs als Adobe Education Leader online tutorials, organiseert hij een wereldwijde videowedstrijd voor studenten (globalvideobattle.com) en verzorgt hij online lessen voor docenten wereldwijd.
Adobe gecertificeerde educator bij everlearn

Video’s in deze training

Deze training is gebaseerd op Adobe Premiere Pro versie CC 2018

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

2 beoordelingen voor Geavanceerde montage met Premiere Pro CC

 1. Beoordeling 4 uit 5

  tdw (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb de basis eerst gedaan en toen de geavanceerde. Ik vind de vertoning van de Geavanceerde beter omdat er niet elke keer iemand tussen door zit te praten zoals bij de basis. Wat ik ook prettig vind is dat bij Geavanceerde montage de onderwerp filmpjes niet zo lang zijn als bij de Basis. Maar bij alle 2 weer een hoop geleerd en kijk uit naar de volgende cursus van Premiere.

 2. Beoordeling 5 uit 5

  Karin.westerloo (geverifieerde eigenaar)

  Omdat ik de basis van Premiere Pro al goed ken en mij toch meer wilde verdiepen in Premiere besloot ik om deze training aan te schaffen. De training is zeer duidelijk qua opzet. Sommige dingen kende ik al maar waren goed als opfrisser. Daarnaast ook een aantal nieuwe dingen geleerd. Zeker voor de prijs is dit echt een aanrader.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.
F1 Registratieformulier gratis hoofdstukken double opt-in

Bekijk een gratis hoofdstuk van iedere training!

Maak een account aan bij everlearn en bekijk direct een gratis hoofdstuk van iedere training. Heb je al een everlearn account? Log dan in om de gratis hoofdstukken te kunnen bekijken.

F1 Registratieformulier gratis hoofdstukken double opt-in

Bekijk een gratis hoofdstuk van iedere training!

Maak een account aan bij everlearn en bekijk direct een gratis hoofdstuk van iedere training. Heb je al een everlearn account? Log dan in om de gratis hoofdstukken te kunnen bekijken.