hét platform voor online multimediatrainingen

Productietechnieken in Pro Tools 11

Productietechnieken in Pro Tools 11

online training met Rob Swart
 
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

79,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer alles over opnemen, mixen en produceren met Pro Tools

Wereldwijd is Pro Tools dè standaard voor opname, montage, mixen en produceren van audio. De grootste bands en studio’s ter wereld werken met Pro Tools en spreken lyrisch over de nog steeds ongeëvenaarde workflow. Ook in de wereld van de postproductie (muziek en geluid bij film en tv) is Pro Tools dé daw (digital audio workstation) die de toon aangeeft.

Inmiddels is Pro Tools een zéér krachtige 64-bit applicatie en uitermate geschikt is voor het componeren en produceren van muziek. Of je nou dance, pop of klassieke muziek maakt, beginner bent of al wat meer gevorderd, deze ruim 20 uur durende training neemt je heel diep mee in de geheimen van Pro Tools en maakt van jou een Pro Tools power-gebruiker.

Voor wie is deze training?
Deze training is voor beginners en gevorderden die Pro Tools professioneel gebruiken voor het opnemen, monteren en mixen van audio en midi.

Wat leer je?
– Instellen van hardware en software
– Media importeren
– Audio- en loop-recording
– Uitgebreide selectietechnieken
– Audiomontage
– Elastic audio
– Beat Detective
– Werken met plug-ins
– Midi en virtual instruments
– Bewerken van midi
– Mix workflows en signal-flows
– Automation
– Media exporteren

Wat krijg je?
Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:
 • Ruim 20 uur aan trainingvideo’s
 • Bonusvideo met antwoorden op kijkersvragen
 • Overzicht van alle hoofdstukken (pdf)
 • Overzicht van het lesmateriaal
 • Pro Tools sessies
 • Samples, loops en midi-bestanden

Rob Swart - Trainer Pro Tools bij everlearn
Trainer :  Rob swart Sinds 1996 verzorgt en ontwikkelt Rob trainingen en lesmateriaal op het gebied van audio-, video- en interactieve media. Hij is de officieel door Avid gecerticeerde Pro Tools trainer in Nederland. Naast het geven van trainingen ontwikkelde hij recent de app Mix Buddy voor iOS. Met ervaring die terug gaat tot de Mac Plus, gebruikt hij zijn Mac en Pro Tools voor het opnemen, schrijven en produceren van muziek en geluid.
Avid Certified Instructor

Video’s in deze training

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

1 beoordeling voor Productietechnieken in Pro Tools 11

 1. studiowestmaas (geverifieerde eigenaar)

  Ruim 30 jaar organiseerde ik de pro-audio(visuele) vakopleiding Het Sound Seminar, waarbij een staf van ruim 70 top-specialisten optrad als gastdocent. In die tijd hebben we tussen de 2500 en 300 studenten opgeleid voor dit prachtige vak. Ook aan Pro Tools werd binnen het Sound Seminar natuurlijk aandacht besteed. Ikzelf heb daar nooit veel mee gedaan, ik was een fervent gebruiker van systemen als DAR Genesis en Fairlight. Inmiddels hebben wij (onder druk van het sterk veranderde professionele audiovak (is het dat nog wel?) het Sound Seminar beëindigd. Ik zelf heb met Studio Westmaas een prachtige muziekstudio opgezet en gebruik daar nu : Pro Tools 12. Beter laat dan nooit, nietwaar ;-)?
  Bij het optimaal leren werken met PT (een flink deel had ik me uiteraard zelf al aangeleerd) heb ik veel nut gehad van de cursus Productietechnieken in Pro Tools 12. De manier waarop Rob Swart heel rustig en uitgebreid (soms wel iets TE rustig naar mijn zin) alle ‘ins and outs’ van PT 12 aan de orde stelt doet mij sterk denken aan de lesmethodiek die het Sound Seminar. De video ziet er goed uit en het lesmaterieel is goed verzorgd. Allemaal dik voor mekaar dus. Aaanrader.

  RBS Groep / Studio Westmaas
  René van Broekhoven
  creative director

Andere interessante trainingen en cursussen