fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Starten met Davinci Resolve

Starten met Davinci Resolve

online cursus met Joost van der Hoeven
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.6 uit 10
niveau:
beginner
Koop deze training
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

89,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.6 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer video’s produceren in deze cursus Davinci Resolve 17

BlackMagic Design Davinci Resolve is een grote applicatie in de wereld van videomontage en kleurcorrectie. Veel video- en filmproducties worden ermee gemonteerd en voorzien van kleurcorrectie en grading. In deze online cursus Davinci Resolve leer je alle belangrijke functies om professionele videoproducties te kunnen maken. De cursus bevat veel praktische oefeningen zodat je snel de technieken in de vingers hebt.

Je krijgt les van gecertificeerd BlackMagic Design trainer Joost van der Hoeven. In deze online cursus Davinci Resolve begin je met het doorgronden van de gebruikersinterface. Je leert hoe je het bronmateriaal voor je montage kunt organiseren. Daarna ga je snel aan de slag met alle belangrijke montagetechnieken. Vervolgens leer je werken met Nodes om de kleuren en looks van je video’s te verbeteren. Ook ga je diep in op onderwerpen zoals audionabewerking, sounddesign en het maken van effecten met de Fusion Page. Tenslotte leer je het renderen en exporteren van jouw video.

Kortom een geweldig uitgebreide cursus van ruim 10 uur waarmee je snel en gemakkelijk alles leert om te kunnen werken met Davinci Resolve. Nagenoeg elk hoofdstuk bevat lesmateriaal met leerzame oefeningen. Bij afronding van de cursus heb je gratis de mogelijkheid om de officiële certificering te behalen via het examen van BlackMagic Design.


everlearn is BlackMagic Design Training Partner

Het officiële BlackMagic Design Training Partnership van everlearn biedt je extra voordeel. Zo heb je na het volgen van deze online cursus Davinci Resolve de mogelijkheid om gratis het online examen te volgen. Bij succesvolle afronding ontvang je een certificaat van BlackMagic Design. Dit certificaat heeft een waarmerk en code van echtheid. Handig om bijvoorbeeld op online media zoals LinkedIn duidelijk te maken dat je een goede kennis van Davinci Resolve bezit.
everlearn is officieel BlackMagic Design Training Partner
Voor wie is deze cursus?

Deze cursus Davinci Resolve is geschikt voor iedereen die wil starten met het monteren en produceren van video’s in Davinci Resolve.


Wat leer je in deze online cursus Davinci Resolve ?

 • Werken met de gebruikersinterface van Davinci Resolve.
 • Bronmateriaal organiseren met Bins, Smart Bins en metadata.
 • Belangrijke montagetechnieken van de Edit Page zoals Roll, Slip en Ripple edits.
 • Monteren met de playhead en het toetsenbord.
 • Kennismaking met kleurcorrectie via Nodes.
 • Kleuren analyseren en corrigeren met de waveforms en scopes.
 • Wat het verschil is tussen Primaire en secundaire correcties.
 • De look van je video veranderen met LUTS.
 • Delen van je video’s aanpassen met Power Windows.
 • Tracking gebruiken om kleuren van bewegende beelden te corrigeren.
 • Audionabewerking en sounddesign.
 • Effecten ontwerpen met de Fusion Page.
 • media- en database-management
 • Razendsnel monteren met de Cut Page.
 • En nog veel meer …


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze cursus Davinci Resolve krijg je op jouw accountpagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • Ruim 10 uur aan hoge kwaliteit videolessen.
 • Davinci Resolve oefenprojecten.
 • Alle in de cursus gebruikte bronbestanden.
 • De mogelijkheid om gratis het online BlackMagic Design Davinci Resolve examen te doen.
 • Een officieel certificaat bij succesvolle afronding.


Wat heb je nodig?

Naast een computer (Mac of PC) heb je voor deze cursus de applicatie Davinci Resolve van BlackMagic Design nodig. De cursus is volledig geschikt voor zowel de gratis versie als de betaalde versie Davinci Resolve Studio. Download de gratis Davinci Resolve voor Mac in de App Store of gratis voor Windows van de website van BlackMagic Design.


Joost van der Hoeven - Trainer Premiere Pro en After Effects bij everlearn
Trainer :  Joost van der Hoeven
Joost van der Hoeven is video-editor, animator en Adobe Master Instructor voor zijn bedrijf Animotion te Amsterdam.

Sinds de middelbare school was Joost al geïnteresseerd in tekenen en wiskunde. De kunstacademie was een logisch vervolg, waar hij afstudeerde met een Master in Beeld Synthese en Computeranimatie. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring als motion graphics designer. Daarnaast is Joost Adobe Master Instructor, maakt hij online tutorials voor Adobe en heeft honderden uren ervaring met het lesgeven aan kleine groepen en grote zalen. Joost schreef ook drie Nederlandse cursusboeken over video-editing.
everlearn is officieel BlackMagic Design Training Partner
Joost van der Hoeven - Adobe Master Instructor bij everlearn

Video’s in deze training

Deze cursus is opgenomen met Davinci Resolve 17.1.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

9 beoordelingen voor Starten met Davinci Resolve

 1. john jennissen (geverifieerde eigenaar)

  deze cursus is een aanrader voor de absolute beginner

 2. David Vergauwen (geverifieerde eigenaar)

  zeer goede cursus, heel duidelijk uitgelegd. Ik wil Everlearn en de instructeur bedanken! door het behalen van een certificaat geeft mij dit enorm veel moed om door te groeien.

 3. Dries Aelbers (geverifieerde eigenaar)

  het is rustig en duidelijk uitgelegd, veel nuttige informatie

 4. luc delouw (geverifieerde eigenaar)

  De cursus is zeer rustig en duidelijk uitgelegd
  Ik ben nu halverwege en het blijft mij boeien
  Bedankt everlearn!

 5. Arie de Ridder (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb even gewacht met het geven van commentaar op de cursus. Nu zit ik halverwege en kan zeggen dat ik met plezier de cursus volg. Er wordt prettig en heel begrijpelijk les gegeven.
  Er zijn een paar, niet onoverkomelijke, technische obstakels. De cursus openen was bij de start voor mij niet helemaal duidelijk. Onderweg ging het ene onderwerp niet altijd automatisch over naar het volgende. Maar verder uitsluitend complimenten.

 6. Hans (geverifieerde eigenaar)

  Een hele fijne cursus die op een rustige en duidelijke manier gegeven wordt. Ik heb indertijd al eens een Engelstalige cursus gevolgd, maar daar werden heel veel mogelijkheden op een snelle en minder logische manier uitgelegd. Daardoor na enig wikken en wegen toch gekozen om nog eens een cursus te gaan volgen voor Davinci Resolve. Het is een programma met onwijs veel mogelijkheden, maar zonder logische opbouw van een handige workflow is het al snel een programma waarbij je ondergesneeuwd dreigt te raken onder alle mogelijke opties.
  Wat mij al snel opviel was de stapsgewijze uitleg van de meest belangrijke handelingen die nodig zijn voor het maken van een video-edit. Dit maakt het een relaxte manier om het programma onder de knie te krijgen. Maar ook hier ontkom je er niet aan om soms wat video’s terug te kijken tijdens het maken van een video-edit, om alle uitleg nog eens goed te herhalen en toe te passen.
  Afijn…deze cursus is een aanrader voor de absolute beginner, maar ook voor iedereen die zelf al wat aan het freestylen is geweest met het programma en hierbij wat meer structuur en verhelderende uitleg wil krijgen !

 7. Engel (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben kort geleden begonnen met de cursus. En er is geen moment geweest dat ik dacht; waar heeft die man het over. Niets van dat, alles rustig uitelegd met de juiste afbeeldingen. Niet te snel, maar ook zeker niet te langzaam. Ik heb hier (ben nu op de helft) zeer veel van geleerd. Ook als je al enkele keren een video geëdit hebt, dan heb je erg veel aan deze cursus. Veel knopjes waar ik het bestaan niet eens van wist worden mij nu duidelijk. Een echte aanrader dus, voor de starter, maar ook voor diegene die al wat gewerkt heeft met DaVinci Resolve.
  Blij dat deze cursus in het pakket zit!

 8. Luutdijk (geverifieerde eigenaar)

  Ben recentelijk begonnen met deze training maar ik ben nu al enthousiast. Duidelijke uitleg van het programma, begeleid met oefenmateriaal. Nu komen mijn eigen gemaakte Drone-beelden nog beter tot hun recht. Kan niet wachten om de video’s te plaatsen. Super training.

 9. C.M Borst (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb al verschillende cursussen gevolgd, waar ik heel blij mee was. Maar nu Ben ik er niet zo blij mee ik doe eerst altijd de cursus bekijken en dan ga
  ik er mee aan de slag. tot mijn spijt moet ik zeggen dat ik me een beetje heb zitten ergen aan aan het stotterende en niet uit zijn woorden kunnen komen van de Docent, waardoor ik daar op ging letten en zo de draad kwijt raakte. de behandeling van de stof is goed en het tempo is redelijk maar er moet nog wel gesleuteld worden aan de parate kennis, ik heb ook de engelse versie bekeken die verloopt een stuk vlotter. Ver Beter je zelf en het komt goed.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.