fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Ultieme Ableton Live en Push cursusbundel

Ultieme Ableton Live en Push cursusbundel

online cursus met Menno Keij
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 10 uit 10
niveau:
beginner
Koop deze cursus
Afbeelding van everlearn training
Selecteer de waarde van de giftcard
(2 klant reviews)

Muziekproductie met Ableton Live 11

Muziekproductie met Ableton Push 2

109,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Extra voordelige cursusbundel Muziekproductie met Ableton Live 11 en Muziekproductie met Ableton Push 2

In deze online Ableton Live en Push cursusbundel, leer je alles over muziekproductie met Ableton Live 11. Met je Push 2 instrument programmeer je beats en mix en automatiseer van je tracks in Ableton Live. Deze online cursusbundel combineert twee cursussen en bevat ruim 16 uur aan online videolessen inclusief oefenprojecten en de gebruikte audiobestanden.


Muziekproductie met Ableton Live 11

Deze online cursus leert je alles over het maken van muziek met Ableton Live 11. Je start met het begrijpen van het gebruikersinterface en de verschillende vensters van Live. Vervolgens leer je werken met de Session View en Arrangement View. Daarna ga je uitgebreid aan de slag met audio loops, het opnemen van audio en midi, het maken van instruments en Live Sets en het mixen en automatiseren van je track. Een uitgebreide lijst met onderwerpen vind je door te klikken op de cursus hieronder.


Muziekproductie met Ableton Push 2

Met een Push 2 Instrument produceer je sneller en efficiënter jouw tracks in Ableton Live. Ten eerste leer je in deze tweede online cursus over de unieke interactie tussen Ableton Live en de Push 2. Daarna leer je tracks en clips aanmaken en arrangeren. En laat Menno je zien hoe je razendsnel beats programmeert en sounds bewerkt. Hierbij werk je volledig vanaf je Push 2 instrument.


Deze bundel bestaat uit onderstaande cursussen
Ableton Live 11 - training muziekproductie | everlearn Ableton Push 2 - Muziekproductie
Muziekproductie met
Ableton Live 11
Muziekproductie met
Ableton Push 2

Les van een officiële Ableton gecertificeerde trainer

Beide online cursussen worden vakkundig gegeven door Ableton Certified Trainer Menno Keij. Met zijn jarenlange praktijkervaring en diepgaande kennis van Ableton Live heb je tijdens deze ruim 16 uur aan videolessen, the best seats in the house. Verder op deze pagina lees je meer over Menno.

Kortom met deze online Ableton Live 11 en Ableton Push 2 cursussen haal je alles in huis om je muzikale ideeën te verwezenlijken. De cursussen bestaan uit hoge kwaliteit videolessen. Deze bekijk je zo vaak als je maar wilt, waar en wanneer het jou uit komt. Naast de lessen ontvang je uitgebreide oefenprojecten en alle gebruikte samples en geluiden. Start direct en zet je muzikale ideeën razendsnel om in studioproducties en live performances.


Voor wie zijn deze cursussen?

Deze cursussen zijn geschikt voor iedereen die op professioneel niveau muziek wil produceren met Ableton Live 11. Zowel in de studio als op het podium. Naast de Ableton Live software ben je ook in het bezit van een Ableton Push 2 Instrument.


Welke versie van Ableton Live heb ik nodig?

Ableton Live is beschikbaar in drie versies: Intro, Standard en Suite. Deze cursussen zijn geschikt voor elke versie. Op een enkel hoofdstuk na zijn de cursussen zelfs volledig te volgen met Ableton Live Intro. Waar wacht je nog op? Start direct! Binnen no-time produceer je sneller dan ooit je tracks en sta je met zelfvertrouwen op het podium.


★★★★★
dit is ook weer een kei van een TOPCURSUS nogmaals mijn grote dank hiervoor.

Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • Ruim 16 uur aan onine videolessen
 • Oefenprojecten voor alle hoofdstukken
 • Alle samples en audio gebruikt in de training


Menno Keij Ableton Live trainer bij everlearn
Trainer: Menno Keij
Sinds 1999 produceert Menno Keij electronische muziek en al ruim 12 jaar gebruikt hij hiervoor Ableton Live. Onder zijn eigen naam heeft hij in Duitse en Nederlandse clubs opgetreden.
 
In 2006 behaalde hij een Master titel (cum laude) in Wetenschapscommunicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een training bij Ableton in Berlijn is Menno in 2009 Ableton Certified Trainer geworden.

Met zijn bedrijf Edutones geeft hij promotionele trainingen voor Ableton op festivals zoals ADE en Dance Fair, maar ook op conservatoria en in muziekwinkels. Daarnaast geeft hij workshops voor de Buma Music Academy en deelt hij zijn enthousiasme voor Ableton Live met duizenden leerlingen op basis- en middelbare scholen.
Ableton Certified Trainer for Ableton Live at everlearn

Video’s in deze cursussen

Muziekproductie met Ableton Live 11

Muziekproductie met Ableton Push 2

De Push 2 training is gebaseerd op Ableton Live versie 10.1

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

2 beoordelingen voor Ultieme Ableton Live en Push cursusbundel

 1. Ivar Maes (geverifieerde eigenaar)

  Mooi en overzichtelijke bundel ! Een pluspunt dat het ook in het Nederlands is ! Chapo

 2. havelock (geverifieerde eigenaar)

  Ik was eerst erg sceptisch omdat ik veel goeie reactie zag staan ik vond het beentje apart.
  Nu ik de knoop toch nog heb door gehakt moet nu zeggen dat super tevreden ben met deze cursus bundel.
  Ik had dit achteraf veel eerder moeten kopen!
  In deze cursussen zit erg goeie bruikbaar tips en trucks in die ik goed kan toepassen in mijn eigen electronisch dance muziek die ik maak!
  Ik heb 0,0 er spijt van dat ik dit gekocht heb raad het iedereen aan die met deze ableton sequencer en push 2 controller gebruikt.
  Ik geef ze dikke 9 als ik een cijfer mocht geven!

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.