hét platform voor online multimediatrainingen

Videoanimatie met After Effects CC

Videoanimatie met After Effects CC

met Joost van der Hoeven
 
trailer
gratis hoofdstuk
Afbeelding van everlearn training

79,-

inclusief btw
van 5
Beoordeeld met 9.3 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Informatie

Leer Adobe After Effects voor professionele en oogstrelende videoanimatie

After Effects is één van de industriestandaard applicaties voor het maken van animaties en composities voor film en video. In veel visuele effecten in Hollywood producties, tv-series, commercials en bedrijfsvideo’s, wordt gebruik gemaakt van de krachtige animatiemogelijkheden van After Efects.

In deze uitgebreide online training leer je van Adobe gecertificeerde trainer Joost van der Hoeven, alles over het maken van animaties met After Effects. Alle belangrijke gereedschappen en functies worden duidelijk uitgelegd met behulp van praktijkvoorbeelden en oefeningen. De Adobe After Effects projecten van de oefeningen krijg je bij de training zodat je uitgebreid kunt oefenen.
Breng je videoproducties naar een hoger niveau. Met ruim 12 uur aan trainingvideo’s leer je makkelijk en in je eigen tempo alle animatietechnieken van Adobe After Effects.

Voor wie is deze training?
Deze After Effects training is geschikt voor zowel beginnende als de wat meer gevorderde video-editors, die After Efects CC professioneel willen inzetten voor videoanimatie.

Wat leer je?
– De workflow van Adobe After Effects
– Werken met maskers
– Keyframe basistechnieken
– Tekstanimaties maken
– Puppet Pin
– Werken met maskers
– Shape Layers
– Werken met effecten
– Tracking
– 3D basistechnieken
– Renderen en exporteren
– Projecten delen en archiveren
– Integratie met andere programma’s

Wat krijg je?
Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:
 • Ruim 12 uur aan trainingvideo’s
 • Overzicht van alle lessen (pdf)
 • Digitaal lesmateriaal
 • Projecten en bronbestanden
 • Handige toetsenbordcombinaties (pdf)
 • Termen en jargon (pdf)

Joost van der Hoeven - Trainer After Effects bij everlearn
Trainer :  Joost van der Hoeven
Joost van der Hoeven is video-editor, animator en Adobe Master Instructor voor zijn bedrijf Animotion te Amsterdam.

Al op de middelbare school was hij geïnteresseerd in tekenen en wiskunde. De kunstacademie was een logisch vervolg, waar hij afstudeerde met een Master in Beeld Synthese en Computer Animatie. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring als motion graphics designer. Daarnaast is Joost Adobe Master Instructor, maakt hij online tutorials voor Adobe en heeft honderden uren ervaring met lesgeven aan kleine groepen en grote zalen. Joost schreef ook drie Nederlandse cursusboeken over video-editing.
Joost van der Hoeven - Adobe Certified Instructor bij everlearn

Video’s in deze training

Deze training is gebaseerd op After Effects versie CC 2017

Enkel klanten die dit product hebben gekocht en zijn ingelogd mogen een review schrijven.

9 reviews voor Videoanimatie met After Effects CC

 1. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goede training! Momenteel ben ik MBO Niveau 4 student voor camera en beeld techniek, Deze online training heeft mij heel erg geholpen om mijn vaardigheden op het gebied van After Effects te vergroten. De lessen zijn heel leerzaam, en opgebouwd van makkelijke oefeningen naar steeds een stapje uitgebreider! Het is ontzettend fijn om naar te kijken en luisteren. Het is ideaal om de trainingen te bekijken wanneer het jou uit komt. Ook het les materiaal is makkelijk te downloaden. De update naar de versie van 2017 heel fijn. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken. Ben erg benieuwd naar eventuele vervolg trainingen ook voor andere Adobe programmas. Ik durf met zekerheid te stellen dat ik met deze cursus meer heb geleerd dan in 4 jaar tijd bij mij op school! De hoeveelheid materiaal is niet normaal veel. Deze cursus is zijn geld zeker waard, en zou verplicht moeten zijn voor een ieder die werkzaam is of studeert in dit vakgebied!

 2. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Sinds enkele jaren werk ik met After Effects, dit heb ik via een bekend kanaal geleerd. Maar na 3 hoofdtukken van de cursus Videoanimatie met After Effects CC is er een wereld voor me open gegaan. Nu al zoveel bijgeleerd. De cursus is duidelijk en zeer goed te volgen. Ik ben enthousiast.

 3. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Ik kreeg Everlearn aangeraden door een kennis. Zeker blij met deze training after effects. Video’s zijn goed verzorgd en oefeningen zijn heel leerzaam. Al met al zeer tevreden.

 4. 2 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Heel basaal en erg traag. Sidekick heeft vrijwel niets toe te voegen, houdt alleen maar op. Projecten laten de mogelijkheden wel zien, maar hadden wel iets spectaculairder en fantasierijker mogen zijn. Hoopte voordeel te halen uit een Nederlands talige training, maar ga snel terug naar de Engelse.

  • (geverifieerde eigenaar)

   Beste Gijs,

   Wat jammer dat je niet datgene uit de training hebt kunnen halen wat je graag wilde.

   Wij stellen reacties van klanten zeer op prijs en hebben je deze maand geselecteerd als winnaar van onze actie “Schrijf een review en ontvang je aankoopbedrag terug”.

   Vriendelijke groet,
   everlearn

 5. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Een goede uitleg met een goed resultaat. Ik beveel deze training aan iedereen aan omdat alles goed op zijn pootjes komt en er geen nadelen zijn.

 6. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Ongelooflijk blij met deze aankoop! Joost heeft een prettige, rustige stem, geeft heldere uitleg en prima voorbeelden. De dialoog setting vind ik erg toevoegen. Ik zal deze training eenieder aanraden.

 7. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  erg blij met deze training. alles wordt duidelijk uitgelegd. ik ben nog maar bij het begin. maar wordt er helemaal vrolijk van. eindelijk alles goed uitgelegd

 8. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Zeer tevreden over de training videoanimatie met After Effects CC.
  Heb al meerdere mensen deze training aangeraden.

  De training is erg duidelijk en erg interessant. 5 sterren van mij ga zo door.

 9. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goed uitgelegd en duidelijk

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele aanbieding!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis webinars, nieuwe trainingen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!