hét platform voor online multimediatrainingen

Videoanimatie met After Effects CC

Videoanimatie met After Effects CC

online cursus met Joost van der Hoeven
 
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.3 uit 10
niveau:
Beginner
Koop deze training
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

79,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.3 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer Adobe After Effects CC 2018 voor professionele videoanimatie

After Effects is één van de industriestandaard applicaties voor het maken van animaties en composities voor film en video. In veel visuele effecten in Hollywood producties, tv-series, commercials en bedrijfsvideo’s, wordt gebruik gemaakt van de krachtige animatiemogelijkheden van After Efects.

In deze uitgebreide online training leer je van Adobe gecertificeerde trainer Joost van der Hoeven, alles over het maken van animaties met After Effects. Alle belangrijke gereedschappen en functies worden duidelijk uitgelegd met behulp van praktijkvoorbeelden en oefeningen. De Adobe After Effects projecten van de oefeningen krijg je bij de training zodat je uitgebreid kunt oefenen.
Breng je videoproducties naar een hoger niveau. Met bijna 13 uur aan trainingvideo’s leer je makkelijk en in je eigen tempo alle animatietechnieken van Adobe After Effects.


Voor wie is deze training?

Deze After Effects training is geschikt voor zowel beginnende als de wat meer gevorderde video-editors, die After Efects CC 2018 professioneel willen inzetten voor videoanimatie.


★★★★★
De training heeft op een bijzonder goede wijze het programma stap voor stap geleerd. De uitleg was helder en toegankelijk.

Wat leer je?

– De workflow van Adobe After Effects
– Werken met maskers
– Keyframe basistechnieken
– Tekstanimaties maken
– Puppet Pin
– Werken met maskers
– Shape Layers
– Werken met effecten
– Tracking
– 3D basistechnieken
– Renderen en exporteren
– Projecten delen en archiveren
– Integratie met andere programma’s


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • Bijna 13 uur aan trainingvideo’s
 • Overzicht van alle lessen (pdf)
 • Digitaal lesmateriaal
 • Projecten en bronbestanden
 • Handige toetsenbordcombinaties (pdf)
 • Termen en jargon (pdf)


Joost van der Hoeven - Trainer After Effects bij everlearn
Trainer :  Joost van der Hoeven
Joost van der Hoeven is video-editor, animator en Adobe Master Instructor voor zijn bedrijf Animotion te Amsterdam.

Al op de middelbare school was hij geïnteresseerd in tekenen en wiskunde. De kunstacademie was een logisch vervolg, waar hij afstudeerde met een Master in Beeld Synthese en Computer Animatie. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring als motion graphics designer. Daarnaast is Joost Adobe Master Instructor, maakt hij online tutorials voor Adobe en heeft honderden uren ervaring met lesgeven aan kleine groepen en grote zalen. Joost schreef ook drie Nederlandse cursusboeken over video-editing.
Joost van der Hoeven - Adobe Certified Instructor bij everlearn

Video’s in deze training

Deze training is gebaseerd op After Effects versie CC 2018

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

17 beoordelingen voor Videoanimatie met After Effects CC

 1. crijn (geverifieerde eigenaar)

  echt geweldig met veel uitleg

 2. Paul (geverifieerde eigenaar)

  Zeer duidelijke uitleg, veel nieuwe functies geleerd. Wat eerst onmogelijk leek om te maken is nu een stuk eenvoudiger en vooral met een veel beter eind resultaat.

 3. info162 (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben zeer tevreden over deze training. Het wordt duidelijk stap voor stap uitgelegd. Voor een beginneling is deze training ideaal! Ook vind ik die man die er naast staat wel handig omdat hij soms nuttige vragen stelt. Het is een heel uitgebreide basis training, hierdoor heb ik meteen veel geleerd. En ook snelle hulp/goede service via mail!
  Dankjewel groetjes Kelsey

 4. brittney97 (geverifieerde eigenaar)

  Mijn geheugen is weer opgefrist en ik weet de basis weer van After Effects CC 2018.
  Het is een handige training met een goede uitleg en ik vond het erg handig om er thuis mee te kunnen oefenen. Soms werden er hier en daar wat lastige termen gebruikt en dat is voor een beginner wat moeilijker om te begrijpen. Het opstarten in het begin ging wat moeizaam maar dat is uiteindelijk goed gekomen. De klantenservice voor al je vragen is ook goed! TIP: Het zou leuk zijn als de opdrachten iets leuker worden vormgegeven zodat je echt zin krijgt om het te gaan maken. Ik had af en toe wat moeite om mijn aandacht er bij te houden.

 5. mram (geverifieerde eigenaar)

  Al jaren had ik de wens om Adobe After Effects mij eigen te maken.
  Helaas was het niet gelukt om een prettige en duidelijke uitleg te krijgen bij andere cursussen.
  Nu ik aan deze les begonnen ben kom ik steeds meer tot de ontdekking hoe leuk en prettig het is om deze cursus te volgen en mij de stof eigen te maken.hartelijk dank.Marinus.

 6. Bruno Mortelmans (geverifieerde eigenaar)

  Zeer duidelijk uitgelegd en aangenaam om te volgen.
  Het zou misschien interessant zijn om een alfabetisch overzicht te geven van de verschillende items en aan te duiden waar in de video ’s deze kunnen teruggevonden worden: bv de bespreking ivm separate dimensions. Op die manier zou men achteraf, als men de ganse cursus heeft gevolgd gemakkelijker een bepaald item kunnen terugvinden.
  Proficiat met deze efficiente cursussen!

 7. Jurgen van Hoof (geverifieerde eigenaar)

  Vaak gedacht aan een update mbt uitleg van After effects. Als je het niet elke dag gebruikt. Daarom dit mooie naslagwerk wat je iedere keer er weer bij kunt halen om gericht oplossingen te zoeken.

 8. Albert van Riet (geverifieerde eigenaar)

  Mooie en goede uitleg!

 9. Joep (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goede training! Momenteel ben ik MBO Niveau 4 student voor camera en beeld techniek, Deze online training heeft mij heel erg geholpen om mijn vaardigheden op het gebied van After Effects te vergroten. De lessen zijn heel leerzaam, en opgebouwd van makkelijke oefeningen naar steeds een stapje uitgebreider! Het is ontzettend fijn om naar te kijken en luisteren. Het is ideaal om de trainingen te bekijken wanneer het jou uit komt. Ook het les materiaal is makkelijk te downloaden. De update naar de versie van 2017 heel fijn. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste technieken. Ben erg benieuwd naar eventuele vervolg trainingen ook voor andere Adobe programmas. Ik durf met zekerheid te stellen dat ik met deze cursus meer heb geleerd dan in 4 jaar tijd bij mij op school! De hoeveelheid materiaal is niet normaal veel. Deze cursus is zijn geld zeker waard, en zou verplicht moeten zijn voor een ieder die werkzaam is of studeert in dit vakgebied!

 10. Hennie (geverifieerde eigenaar)

  Sinds enkele jaren werk ik met After Effects, dit heb ik via een bekend kanaal geleerd. Maar na 3 hoofdtukken van de cursus Videoanimatie met After Effects CC is er een wereld voor me open gegaan. Nu al zoveel bijgeleerd. De cursus is duidelijk en zeer goed te volgen. Ik ben enthousiast.

 11. Mark (geverifieerde eigenaar)

  Ik kreeg Everlearn aangeraden door een kennis. Zeker blij met deze training after effects. Video’s zijn goed verzorgd en oefeningen zijn heel leerzaam. Al met al zeer tevreden.

 12. Gijs (geverifieerde eigenaar)

  Heel basaal en erg traag. Sidekick heeft vrijwel niets toe te voegen, houdt alleen maar op. Projecten laten de mogelijkheden wel zien, maar hadden wel iets spectaculairder en fantasierijker mogen zijn. Hoopte voordeel te halen uit een Nederlands talige training, maar ga snel terug naar de Engelse.

  • everlearn (geverifieerde eigenaar)

   Beste Gijs,

   Wat jammer dat je niet datgene uit de training hebt kunnen halen wat je graag wilde.

   Wij stellen reacties van klanten zeer op prijs en hebben je deze maand geselecteerd als winnaar van onze actie “Schrijf een review en ontvang je aankoopbedrag terug”.

   Vriendelijke groet,
   everlearn

 13. p.van.wijk (geverifieerde eigenaar)

  Een goede uitleg met een goed resultaat. Ik beveel deze training aan iedereen aan omdat alles goed op zijn pootjes komt en er geen nadelen zijn.

 14. Marlijn (geverifieerde eigenaar)

  Ongelooflijk blij met deze aankoop! Joost heeft een prettige, rustige stem, geeft heldere uitleg en prima voorbeelden. De dialoog setting vind ik erg toevoegen. Ik zal deze training eenieder aanraden.

 15. johan (geverifieerde eigenaar)

  erg blij met deze training. alles wordt duidelijk uitgelegd. ik ben nog maar bij het begin. maar wordt er helemaal vrolijk van. eindelijk alles goed uitgelegd

 16. Sherin (geverifieerde eigenaar)

  Zeer tevreden over de training videoanimatie met After Effects CC.
  Heb al meerdere mensen deze training aangeraden.

  De training is erg duidelijk en erg interessant. 5 sterren van mij ga zo door.

 17. Rensley (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goed uitgelegd en duidelijk

Andere interessante trainingen en cursussen

F3 Simpel Registratieformulier gratis hoofdstukken single opt-in

Schrijf je nu in en volg gratis lessen van alle trainingen!

Plus ontvang de nieuwsbrief met de beste aanbiedingen.
Bij inschrijving ga je akkoord met onze voorwaarden en privacy verklaring