hét platform voor online multimediatrainingen

Videomontage met Premiere Pro CC

Videomontage met Premiere Pro CC

online training met Matthijs Clasener
 
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

59,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.1 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer professioneel video’s monteren met Premiere Pro CC 2018

Wil jij ook graag professioneel monteren om een pakkend verhaal te vertellen? Dit en nog veel meer leer je snel en makkelijk met deze online training Videomontage met Premiere Pro CC.
Adobe gecertificeerde trainer Matthijs Clasener, legt je in dit uitgebreide lesprogramma alles uit over het werken met dé videomontagesoftware van Adobe. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod zoals het importeren van media, selecteren van clips voor montage, plaatsen van clips in de tijdlijn, verschillende montagetechnieken zoals Rip en Rolling edit, overgangen gebruiken, stijlvol gebruik maken van video-effecten, werken met audio en nog veel meer.
Alle Premiere Pro projecten, die tijdens de training worden gebruikt, krijg je meegeleverd. Hiermee kun je uitgebreid oefenen. Met 7 uur aan trainingvideo’s leer je makkelijk en in je eigen tempo alle montagetechnieken van Adobe Premiere Pro CC. Zo maak je in no-time de mooiste video’s.


Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor zowel beginnende als de wat meer gevorderde video-editors, die Premiere Pro CC willen gebruiken voor professionele videomontages.


Wat leer je?

– Een overzicht van het gebruikersinterface
– Media importeren
– Werken met bins
– Video selecteren voor montage met In en Out points
– Basis montagetechnieken
– Het animeren van tekst
– Toepassen van overgangen (Transitions)
– Werken met effecten
– Gebruik maken van maskers
– Audio bewerken
– Toepassen van kleurcorrectie
– Exporteren met Media Encoder
– Introductie van Premiere Clip
– Integratie met andere programma’s
– Maken van een timelapse
– Virtual Reality
– Multicam editing


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • 7 uur aan trainingvideo’s
 • Projecten en bronbestanden
 • Handige toetsenbordcombinaties (pdf)


Matthijs Clasener - Trainer Premiere Pro | everlearn
Trainer :  Matthijs Clasener
Matthijs Clasener is docent voor de richting Motion Design en Adobe Education Leader voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Al veertien jaar lang geeft hij les op deze school in de richting van het bewegend beeld. Als leerlijn-coördinator bepaalt hij met zijn collega’s de inhoud van de opleidingen audiovisuele vormgeving en animatie en staat hij in contact met het bedrijfsleven. Daarnaast maakt Matthijs als Adobe Education Leader online tutorials, organiseert hij een wereldwijde videowedstrijd voor studenten (globalvideobattle.com) en verzorgt hij online lessen voor docenten wereldwijd.
Adobe gecertificeerde educator bij everlearn

Video’s in deze training

Deze training is gebaseerd op Adobe Premiere Pro versie CC 2018

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

16 beoordelingen voor Videomontage met Premiere Pro CC

 1. Beoordeling 5 uit 5

  wim keulers (geverifieerde eigenaar)

  Een zeer duidelijke en uitgebreide uitleg van deze cursus.
  Omdat je zelf het tempo kunt bepalen, is deze cursus uitermate geschikt voor mensen die door een ziekte of aandoening een rustiger tempo moeten nemen. Ik ben door mijn ziekte , parkinson, iets beperkt, maar kan nu deze cursus wel volgen.
  Bedankt hiervoor.

 2. Beoordeling 5 uit 5

  Johan Bakhuizen (geverifieerde eigenaar)

  Zeer leuke basis training voor Premiere Pro! Ontzettend veel bijgeleerd en begon vanaf nul ervaring tot een professioneel niveau. Alles werd haarfijn uitgelegd en mooier dat je op eigen tempo kan werken. Ook leuk te zien dat de cursus werd bijgewerkt. Het gaf me de motivatie om nog verdere cursussen en trainingen te volgen van jullie. Ook fijn is dat je een Everlearn-certificiering krijgt na afloop. Enorm bedankt voor alles!

 3. Beoordeling 4 uit 5

  Rick (geverifieerde eigenaar)

  Als absolute beginner op het videobewerkingsvlak wordt je als snel door alle functionaliteiten en mogelijkheden van Premiere Pro overweldigd. Door de heldere uitleg in het Nederlands en de nuttige vragen die worden gesteld maak je jezelf het programma al snel eigen. Een naslagwerk in de vorm van een pdf zou wel handig zijn. Verder zeker de moeite waard om deze cursus te volgen.

 4. Beoordeling 5 uit 5

  piet.rottey (geverifieerde eigenaar)

  Dankbare hulp voor middelbaar onderwijs in België, richting audio-visuele vorming. als ouder word je soms om wat hulp gevraagd bij het maken van werkstukken, maar als je daar niets van kent is dat wat moeilijk. Deze online cursus is een welkome hulp voor een adobe-leek!

 5. Beoordeling 5 uit 5

  guido.kestens (geverifieerde eigenaar)

  Deze Cursus zet iedereen aan hett monteren met Adobe Premiere.
  Van beginneling tot gevorderde.
  Sommige zaken waren een opfrissing maar ik heb vele nieuwe zaken bijgeleerd.
  De cursus is eenvoudig te begrijpen en top uitgelegd.
  Zou deze cursus dan ook aan iedereen aanraden.

 6. Beoordeling 5 uit 5

  mram (geverifieerde eigenaar)

  Eindelijk een cursus in de Nederlandse taal die duidelijke uitleg geeft in de mogelijkheden van Adobe Premiere Pro.
  Ook is de cursus prettig geprijsd, waardoor het toegankelijk is voor iedereen.
  Ga z.s.m. nog een andere cursus bestellen.
  vriendelijke groet,
  Marinus

 7. Beoordeling 5 uit 5

  edwin1 (geverifieerde eigenaar)

  De ideale manier om een montageprogramma in de vingers te krijgen: laagdrempelig, helder, stap voor stap, in je eigen tempo, de mogelijkheid om fragmenten terug te kijken net zolang tot je snapt, en dat alles ook nog eens in het Nederlands. Ik kijk de cursus op mijn tablet en die plaats ik naast mijn laptop waarop ik alles precies nadoe. Een kind kan de was doen.
  De vondst van een vragensteller met verstand van zaken die precies weet wat hij vragen moet, wat relevant is, is heel slim. En het beeld is prachtig.
  Ik ga zeker ook de andere Adobe cursussen volgen.

 8. Beoordeling 5 uit 5

  vanegmond (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb geleerd montages te maken in “Final cut pro”. Niet geschikt voor een gewone Windows pc. En als je geen Mac hebt hoe los je dat dan op?
  Ik had op de cursus bij Frans Bromet vernomen dat Adobe Premiere Pro de beste oplossing zou zijn. Voor de kosten voor het abonnement op Adobe Premiere Pro hoef je het niet te laten. Maar dan?, hoe maak ik mezelf dit programma eigen dacht ik. Na veel zoeken op het internet kwam ik Everlearn tegen en omdat ik min of meer al een opdrachtje had van mijn werkgever om een kleine reportage te maken dacht ik laat ik het is proberen voor die 6 dagen. Ik heb binnen die 6 dagen meer geleerd als op de eerder genoemde cursus. En inmiddels de volledige cursus aangeschaft en ben nog steeds aan het leren.

  De kennis van de docent en zijn rustige uitleg van de oefeningen en de scherpe vragen van zijn Host tijdens de cursus brengen je op een eenvoudige manier volledig op de hoogte. Wat ook prettig is is dat als je het niet helemaal begrepen hebt even snel terug kan kijken. Bovendien kun je studeren wanneer het jouw uitkomt.

  Mijn eerste reportage is klaar en de opdracht voor de volgende reportage ligt wegens succes al weer te wachten. Ik ga proberen om deze net zo’n succes te laten worden.

  Ik heb inmiddels ook de cursus After Effects aangeschaft om zo nog verder te komen en de reportages verder te verfraaien.
  De uitleg was prima en duidelijk en heb verder geen opmerkingen of tips.
  Een regelrechte aanrader. GEWOON DOEN!

 9. Beoordeling 4 uit 5

  evaglansbeek (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben tot nu toe erg tevreden over de Online cursus. Er wordt duidelijk en rustig uitgelegd. De meneer ernaast stelt af en toe vragen die de uitleg nog scherper maakt.
  Voor mij zou het alleen wel erg prettiger zijn als de video’s in wat kortere hoofdstukken worden verdeeld. Zodat je de video op korte onderwerpen makkelijk kunt terugzoeken.
  Dus als je in je eigen edit werkt en even snel terug wilt naar het voorbeeld waarin je Bins moet aanmaken of waarin er wordt uitgelegd hoe je een clipje in je tijdlijn kunt verlengen, dan is de video nu te lang om ‘even’ snel terug te zoeken.

 10. Beoordeling 5 uit 5

  martijnbokhorst (geverifieerde eigenaar)

  Wat is er leuker dan een eigen montage maken van zelf geschoten beelden?
  Vaak bleven bij mij liggen op de plank, omdat je vaak tegen het monteren van de video opzag. Veel toeters en bellen in de verschillende programma’s. Tot enige tijd geleden toen ik bij toeval een advertentie van de everlearn.nl cursus Adobe Premiere Pro zag ! Nadat ik me aangemeld had voor de cursus ben ik gelijk aan de slag gegaan. Wat mij opviel was de kennis van de docent en de rustige uitleg van de oefeningen. Op deze manier kun je studeren wanneer jij dat wilt.
  Na deze cursus weet ik zeker dat je een vakantiefilm aan elkaar kunt zetten.
  Eigenlijk wil ik nu gelijk verder met de cursus After Effects, ik ga er namelijk vanuit dat deze cursus ook op zo’n proffesionele manier wordt gegeven. Wat mij betreft is dit de ultieme cursus ervaring ! Hulde.

 11. Beoordeling 5 uit 5

  albertvanriet (geverifieerde eigenaar)

  Ben zeer te vrede over de uit leg en samen met het programma van Adobe te werken. Dit is een aanrader.
  Albert.

 12. Beoordeling 4 uit 5

  Mark (geverifieerde eigenaar)

  Duidelijke, heldere uitleg. Ideaal om te leren omgaan met Adobe Premiere Pro!

 13. Beoordeling 4 uit 5

  chieneke (geverifieerde eigenaar)

  Als docent Audiovisueel MBO niveau 2 vond ik het tijd voor een opfriscursus Adobe Premiere Pro CC. Ik heb gekozen voor jullie cursus omdat hij in het Nederlands is en de man die de cursus gaf praatte rustig en legde alles heel duidelijk uit.
  Ik ben erg, erg tevreden. Ik heb het idee dat inderdaad alles weer is opgefrist maar dat ik ook een hoop nieuwe handige aanvullingen heb gekregen waardoor het lesgeven een stuk makkelijker is geworden.
  Ik heb alle kennis weer paraat inclusief de nieuwste ontwikkelingen! Tijd voor een cursus After Effects!

 14. Beoordeling 4 uit 5

  Hennie (geverifieerde eigenaar)

  Duidelijk, goed te volgen en in het Nederlands. Komt hier nog een vervolg op?

 15. Beoordeling 4 uit 5

  rbru.rbcc (geverifieerde eigenaar)

  Eindelijk een Nederlands talige training die stap voor stap het gebruik van Premiere Pro uit legt. Met name het gestructureerd aanpakken van een videoproject wordt vaak onderschat.
  De kritische vragen van de tweede presentator zou nog wat vaker mogen zodat de praktische toepassing van datgene in de uitleg nog beter belicht wordt.

 16. Beoordeling 4 uit 5

  Wil (geverifieerde eigenaar)

  Bedankt voor de goede uitleg, ik heb er zeker wat aan gehad. Een kleine kritische opmerking over het beeld op de achtergrond. Deze is af en toe moeilijk te volgen (lezen) en voor een nog betere uitleg graag een uitgebreidere woordenlijst van begrippen.

  • everlearn

   Beste Wil,

   Dankjewel voor je lovende woorden.

   De tv op de achtergrond is er eigenlijk alleen als decorstuk zodat je het beeld van Premiere blijft zien wanneer de trainer even de kijker aankijkt. Voor de daadwerkelijke uitleg van elementen in Premiere Pro wordt de software altijd fullscreen in beeld gebracht. Hierdoor hoef je niets van de uitleg te missen.

   Vriendelijke groet,
   everlearn

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.
F1 Registratieformulier gratis hoofdstukken double opt-in

Bekijk een gratis hoofdstuk van iedere training!

Maak een account aan bij everlearn en bekijk direct een gratis hoofdstuk van iedere training. Heb je al een everlearn account? Log dan in om de gratis hoofdstukken te kunnen bekijken.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!
F1 Registratieformulier gratis hoofdstukken double opt-in

Bekijk een gratis hoofdstuk van iedere training!

Maak een account aan bij everlearn en bekijk direct een gratis hoofdstuk van iedere training. Heb je al een everlearn account? Log dan in om de gratis hoofdstukken te kunnen bekijken.