fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Videoproductie in de praktijk

Videoproductie in de praktijk

online cursus met Pieter van Groenewoud
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 10 uit 10
niveau:
Beginner
Koop deze cursus
Afbeelding van everlearn training
Selecteer de waarde van de giftcard
(8 klant reviews)

59,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Leer professionele video’s maken in deze online cursus videoproductie

Het maken van een goede video met een duidelijk verhaal omvat veel disciplines. Naast het hebben van een goed verhaal, krijg je als videoproducent te maken met veel verschillende technische onderwerpen. Welke hardware zoals camera’s, lenzen en accessoires heb ik eigenlijk nodig? Maar vooral het begrijpen en onder controle hebben van jouw camera en alle instellingen is belangrijk.

Daarnaast spelen creatieve keuzes een grote rol. Hierbij kun je denken aan het bepalen van de compositie. Hoe krijg je de perfecte belichting? En als laatste niet onbelangrijk punt, dien je te zorgen voor spatzuiver geluid om de beleving van de video naar een hoger niveau te tillen. In deze online cursus Videoproductie in de praktijk komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod.

In deze uitgebreide online cursus videoproductie krijg je training van experts Kevin Peels en Pieter van Groenewoud. We starten bij de pre-productie. Vervolgens leer je welke hardware je nodig hebt en hoe je deze inzet voor een goed resultaat. Vervolgens kijk je mee op de set waar je training krijgt aan de hand van praktijkvoorbeelden. Kortom met deze online cursus Videoproductie in de praktijk, breng je snel de kwaliteit van jouw video’s naar een professioneel niveau.


Voor wie is deze cursus?

Deze online cursus is geschikt voor elke videoproducent die professionele video’s wil maken voor vlogs, documentaires of promotie van bedrijven.


Wat leer je?

Na het volgen van deze training ben je in staat om zelfstandig een professionele videoproductie neer te zetten. Onderwerpen in deze online training:
 • Het plannen en voorbereiden van een shoot
 • Welke camera voor welke klus?
 • Het werken met verschillende type lenzen
 • Essentiële accesoires
 • Alles over licht en het opstellen van lampen
 • Wat is Witbalans en hoe stel je dit in?
 • Werken met diafragma, sluitertijd en ISO
 • Welke microfoons gebruik je?
 • Camerastandpunten en compositie bepalen
 • Filmen met kleurprofielen zoals Log
 • Filmen in slow-motion
 • En nog veel meer …
 

Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:
 • 4 uur aan hoge kwaliteit videolessen
 • Voorbeeld van een Quitclaim
 • Voorbeeld van een Call Sheet
 
Pieter van Groenewoud - Logic Pro X trainer bij everlearn | cursus muziekproductie
Trainer: Pieter van Groenewoud Pieter is Apple gebruiker van het eerste uur en gebruikt de mac voor het maken van muziek en film. Hij componeerde muziek voor GTST en produceerde vele bedrijfsvideo’s voor de overheid en het bedrijfsleven. Hij is Logic Pro gecertificeerde trainer en is mede-oprichter van everlearn. Apple certified trainer Logic Pro X
Kevin Peels everlearn trainer
Trainer: Kevin Peels Kevin Peels heeft van jongs af aan een grote passie voor video. Op zijn zestiende startte hij zijn eigen videoproductiemaatschappij. Hij maakt bedrijfsvideo’s, productvideo’s en aftermovies van evenementen. Daarnaast ligt zijn passie in de muziek. Hij treedt regelmatig met zijn band als gitarist en zanger. Voor everlearn deelt hij zijn kennis in de training Videoproductie in de praktijk.

Video’s in deze cursus

In deze cursus wordt de Panasonic GH5 en GH5S gebruikt voor het demonteren van functies

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

8 beoordelingen voor Videoproductie in de praktijk

 1. Bart Prins (geverifieerde eigenaar)

  Ondanks dat ik dacht het meeste qua videografie wel te weten, ging er door deze training een wereld voor me open. Ik had eerder al de cursusbundel Final Cut Pro gekocht. Persoonlijk raad ik het iedereen eerst deze training te volgen. Hierdoor is een training over montage-software, bijvoorbeeld Final Cut Pro of Adobe Premiere Pro, in mijn optiek beter te volgen. In de praktijk ga je tenslotte ooo eerst filmen en dan pas monteren. Los van deze tip legt Pieter alles op een begrijpelijke manier uit. Via YouTube kan men veel informatie vinden, maar dit is vaak Engelstalig en van veel mindere kwaliteit. Bij Everlearn ben ik er inmiddels achter dat alles begrijpelijk wordt gemaakt voor iedereen, de informatie tot op de mm klopt en daardoor elke cent van de prijs waard is.

 2. Hans (geverifieerde eigenaar)

  Ook deze training heb ik met plezier gedaan. Het is een duidelijk overzichtelijke training waar niks wordt gemist. Ook weer een aanrader voor zowel de amateur en professioneel. Ik kijk al uit naar vervolg trainingen!

 3. Marhilde Wiels (geverifieerde eigenaar)

  Eindelijk eens een overzicht over de mogelijkheden van verschillende camera’s. Heel interessant en volledig

 4. Peter (geverifieerde eigenaar)

  Niet alleen van de training genoten maar er ook veel aan gehad. Dank. Ik ga nu verder met een videobewerkingstraining. Filmische groet, Peter Vis

 5. Gijsbertus v/dVondevoort (geverifieerde eigenaar)

  Gijs v/d Vondevoort
  ik vind de training heel goed en je kunt er veel van leren
  ik zal het iedereen aanraden

 6. Marcel de Waal (geverifieerde eigenaar)

  Zeer handige en praktijkgerichte training. persoonlijk vind ik het fijn als het kleine “behapbare” hoofdstukken zijn. Goed uitgelegd, zowel voor een beginner als een professional. Kortom, een training die ik iedereen die geïnteresseerd is in video producties kan aanraden.

 7. p.hoek11 (geverifieerde eigenaar)

  Erg goede cursus. Niet alleen voor beginners maar ook voor diegene die al enkele jaren video’s maken. Je krijgt op een heldere wijze alle aspecten goed uitgelegd. Vooral ook hoe je je camera optimaal kunt instellen.

 8. Pierre Mulders (geverifieerde eigenaar)

  Ben heel blij met eindelijk een prima Nederlands-talige cursus over het maken van een videoproduktie.
  ben in bezit van de Panasonic 4K en begin nu mijn camera en de instellingen ook beter te begrijpen.

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.