fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Een website bouwen met WordPress

Een website bouwen met WordPress

online cursus met Yvonne de Bruin
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 10 uit 10
niveau:
beginner
Koop deze cursus
Afbeelding van everlearn training
Selecteer de waarde van de giftcard
(3 klant reviews)

49,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Een professionele website bouwen met WordPress

Wil je onafhankelijk zijn van derden voor het maken en bijhouden van je website? En wil je zelf een professionele website bouwen met WordPress zonder kennis van HTML, CSS en programmeren? In deze online cursus Een website bouwen met WordPress leer je alles dat je nodig hebt om zelfstandig een website te maken met WordPress en de mooie Gutenberg editor.


Laat je meenemen en leer de mogelijkheden van WordPress 5

WordPress expert Yvonne de Bruin neemt je mee in de wereld van WordPress om stap voor stap aan de slag te kunnen. Je begint bij de basis, het vinden van een betrouwbare webhost. Vervolgens leer hoe je WordPress installeert. Verder leer je welke belangrijke instellingen je moet doen voor een goed werkende website en hoe bezoekers makkelijk navigeren op je website.


Beelden uit de online cursus Een website maken met WordPress van everlearn

Design je pagina’s zoals jij dat wilt.

Dankzij de Gutenberg Editor in WordPress 5 is het opmaken van een pagina eenvoudiger dan ooit. Je leert hoe je elementen zoals tekst, afbeeldingen, video’s en tabellen in je pagina plaatst. Daarnaast leer je hoe je zelfgemaakte blokken in de Gutenberg editor kunt bewaren en weer hergebruikt in jouw website.


Leren wanneer het jou uitkomt

Deze online cursus Een website bouwen met WordPress bestaat uit 4,5 uur aan videolessen waarin alle facetten van WordPress worden uitgelegd. De lessen zijn onderverdeeld in duidelijke en veel korte hoofdstukken. Daardoor volg je deze cursus gemakkelijk op je smartphone, tablet of computer. Bovendien bepaal je zelf het tempo waarin je leert. Je speelt de videolessen namelijk eenvoudig sneller of langzamer af. Zo leer je een website maken met WordPress in jouw tempo en wanneer het jou uitkomt.


Voor wie is deze cursus?

De cursus is geschikt voor iedereen die zelfstandig een professionele website wil maken of beheren. Of je dit nou voor je sportvereniging, je eigen bedrijf of gewoon als hobby doet. Omdat in WordPress nagenoeg alles visueel wordt vormgegeven, is er geen programmeerkennis nodig.


Wat leer je?

In deze online cursus leer je alles dat je nodig hebt om met WordPress en de Gutenberg editor een mooie website te maken. Van installatie en configuratie tot het vormgeven van je pagina’s en het oplossen van veel voorkomende problemen. Met behulp van deze online cursus maak je een website met een professionele uitstraling.

De volgende onderwerpen komen uitgebreid aan bod:

 • Wat is WordPress?
 • Hoe werkt WordPress?
 • Een betrouwbare host vinden
 • Automatische en handmatige installatie van WordPress
 • Database en gebruiker aanmaken
 • De WordPress installatie configureren
 • Werken met het dashboard
 • Thema’s kiezen en installeren
 • Thema’s aanpassen
 • Pagina’s, blogberichten en menu’s aanmaken
 • Belangrijke instellingen aanpassen
 • Alles over de Gutenberg editor
 • Pagina’s en berichten vormgeven
 • Afbeeldingen en video’s toevoegen
 • Je website uitbreiden met plugins
 • Beveiliging van je website
 • Je website aanpassen met een child thema
 • Problemen oplossen zoals ‘White screen of death’
 • Een verloren Admin wachtwoord herstellen in de database
 • En nog veel meer ..

Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • 4,5 uur aan hoge kwaliteit trainingvideo’s
 • Extra lesmateriaal

Yvonne de Bruin trainer Een website bouwen met WordPress
Trainer :  Yvonne de Bruin
Yvonne de Bruin is docente aan het Grafisch Lyceum Rotterdam bij de richting Mediatechnologie. Ze geeft al vijftien jaar les in HTML, CSS, JavaScript, WordPress en webdesign. In het verleden is Yvonne betrokken geweest bij Skills Netherlands en heeft ze als expert webdesign gejureerd bij WorldSkills en EuroSkills. Voor everlearn verzorgt zij de online cursus Een website bouwen met WordPress.


Video’s in deze training

In deze cursus wordt gebruik gemaakt van WordPress 5.1

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

3 beoordelingen voor Een website bouwen met WordPress

 1. Peter (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben momenteel 5 trainingen aan het volgen (tja, net met pensioen). Heerlijk dat alles ook in begrijpelijk Nederlands heel systematisch wordt uitgelegd. Ik kan er wat mee. Thanks, Peter

 2. Maurice (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb inmiddels mijn 4e cursus besteld bij everlearn. Mede omdat het duidelijk en in het Nederlands uitgelegd wordt. De trainingen zijn zoals altijd op je eigen tempo te volgen en wanneer je even terug wil, kun je per onderdeel de training nog eens nazien wanneer het jou uitkomt. En ook een voordeel dat je training op je eigen stukje bewaard blijft zodat je altijd weer even terug kunt kijken als je iets vergeten bent. Hulde voor het team van ‘ everlearn’

 3. F.baarsma (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb veel geleerd in deze training. Het heeft mij de basis gebracht om zelf met WordPress aan de slag te gaan waarvoor dank! Dit is het geld meer dan waard. Ik had alleen graag gezien dat het maken van een contact formulier wordt behandeld. Deze mist in mijn optiek. Maar bovenal een aanrader!

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.