wereldwijd interne bedrijfstrainingen met en everlearn trainingsportaal
English versionEnglish version

Kostenbesparend video trainingsportaal voor medewerkers

De makkelijkste en de snelste manier om kennis in grote organisaties te verspreiden is door gebruik te maken van de mogelijkheden die breedband internet biedt. Dankzij HD video kunnen uw medewerkers haarscherp wereldwijd live en on-demand bedrijfstrainingen volgen. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om alle medewerkers fysiek aanwezig te laten zijn tijdens interne bedrijfstrainingen. Ideaal voor thuiswerkers, als uw medewerkers ver moet reizen of als zij maanden later de training nogmaals willen bekijken.

Interactieve live-training overal ter wereld
Heeft u meerdere locaties of vestigingen? Dan kunt u dankzij het live streamen van de training een flinke kostenbesparing realiseren. Dankzij een professionele videoregistratie met meerdere camera’s is het voor de kijker afwisselend en interessant om naar te kijken. Bovendien kunnen er tijdens de live-training vragen worden gesteld aan de trainer via de chat-functie waardoor ook interactie op afstand mogelijk is.

On-demand training, leren wanneer het uitkomt
Hebben medewerkers de live-training gemist? Dan kunnen zij, waar en wanneer ze willen, de training terugkijken via een beveiligd trainingsportaal. De training is opgedeeld in hoofdstukken zodat informatie snel en gemakkelijk is terug te vinden.
everlearn trainingsportaal voor bedrijven
Beveiligd trainingsportaal
everlearn biedt een beveiligde omgeving voor uw waardevolle informatie. Daarom is uw bedrijfsportaal alleen toegankelijk voor de medewerkers waarvan u wilt dat ze toegang krijgen. Dankzij een beveiligd SSL-certificaat worden alle gegevens met encryptie versleuteld.

Informatie over de leerprogressie van medewerkers
Als beheerder krijgt u statistische informatie over welke medewerkers de training hebben bekeken. Bij on-demand trainingen krijgt u zelfs per medewerker inzicht in hoeveel minuten van iedere training is bekeken.

Voorbeeldgrafiek kijkgegevens bedrijfstraining everlearn

Resultaatgericht
Wilt u weten of de training wel het beoogde effect behaalt? Laat uw medewerkers na het volgen van een training deelnemen aan een online test. Hierin wordt de kennis getoetst. De beheerder of manager krijgt direct inzage in de individuele resultaten.

Vraag een demo aan

Vul uw gegevens in en ontvang meer informatie over de mogelijkheden van een trainingsportaal voor uw bedrijf.