hét platform voor online multimediatrainingen

Word trainer

Word trainer bij everlearn

everlearn is een online trainingsorganisatie die live en on-demand videotrainingen aanbiedt. Wij richten ons op multimedia voor de particuliere en zakelijke markt.

everlearn zoekt toptalent

Het geven van online trainingen is zeer interessant en een perfecte aanvulling op de reguliere trainingen die je als (freelance) trainer geeft. Het is goed voor je naamsbekendheid maar daarnaast ook financieel aantrekkelijk. Je deelt namelijk mee in de omzet. Net zoals bij het schrijven van een boek ontvang je een royalty-percentage. Via ons partnerprogramma kun je een extra commissie ontvangen wanneer klanten op onze website via jouw partnerregistratie een training kopen. Al met al dus zeer interessant! Ben jij een expert op een zakelijk of creatief vakgebied en kun je een training geven van minimaal een dag. Ga de uitdaging aan en word trainer bij everlearn! Vul hieronder je naam, expertise, e-mailadres en telefoonnummer in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contactformulier voor trainers

Word trainer bij everlearn.
Word trainer
Mis geen enkele aanbieding!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis webinars, nieuwe trainingen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!