word trainer
everlearn
ben jij een expert?
Bij everlearn vind je de beste Nederlandse online multimedia-trainingen voor audio, video en interactieve media. Heb jij talent in een van deze vakgebieden en wil je deze kennis delen? Meld je dan nu aan voor het leerplatform van everlearn. Wie weet genereer jij binnenkort op een makkelijke manier inkomsten met jouw training bij everlearn. Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar trainers op het gebied van:
  • HTML en CSS
  • PHP en Javascript
  • SEO
hoe werkt het?

meld je aan als trainer bij everlearn

Je maakt eenmalig een trainingsprogramma dat je thuis of in de studio van everlearn opneemt. Wij helpen je met de productie en marketing. Zo maak je eenmalig een mooie training en ontvang je ieder kwartaal opnieuw inkomsten over jouw verkochte trainingen.
AUTEURSRECHT
INKOMSTEN EN ERKENNING
WAT VERDIEN IK BIJ EVERLEARN?
Je behoudt het volledige auteursrecht op jouw training.
De training neem je thuis op of in de studio van everlearn. Gewoon in het Nederlands 🙂
Je wordt betaald per verkochte training. Neem contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden om jouw kennis te delen.
OPNAME
LEERPROGRAMMA
Als trainer maak jij het leerprogramma. Wij helpen je met structureren van de lessen en begeleiden je met het maken de training.
JOUW TRAINING STAAT ONLINE
Jouw werk zit er op. Je bereikt miljoenen mensen     via het platform van everlearn. Leun achterover, want everlearn doet de marketing en verkoop.
HOE WERKT HET?
Word trainer