hét platform voor online multimediatrainingen

Word trainer

word trainer
everlearn
ben jij een expert?
Bij everlearn vind je de beste Nederlandse online multimedia-trainingen voor audio, video en interactieve media. Heb jij talent in een van deze vakgebieden en wil je deze kennis delen? Meld je dan nu aan voor het leerplatform van everlearn. Wie weet genereer jij binnenkort op een makkelijke manier inkomsten met jouw training bij everlearn. Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar trainers op het gebied van:
  • Adobe Illustrator
  • HTML en CSS
  • PHP en Javascript
  • WordPress en Woocommerce
  • Mailchimp
  • SEO en SEA
hoe werkt het?

meld je aan als trainer bij everlearn

Je maakt eenmalig een trainingsprogramma dat je thuis of in de studio van everlearn opneemt. Wij helpen je met de productie en marketing. Zo maak je eenmalig een mooie training en ontvang je ieder kwartaal opnieuw inkomsten over jouw verkochte trainingen.
AUTEURSRECHT
INKOMSTEN EN ERKENNING
WAT VERDIEN IK BIJ EVERLEARN?
Je behoudt het volledige auteursrecht op jouw training.
De training neem je thuis op of in de studio van everlearn. Gewoon in het Nederlands 🙂
Iedere trainer ontvangt een royalty percentage per verkochte training. Dat percentage hangt af van jouw kennis en ervaring als trainer. Op basis van een screentest ontvang je een persoonlijk aanbod. Je kunt deze screentest zelf opnemen of langskomen bij ons in de studio.
OPNAME
LEERPROGRAMMA
Als trainer maak jij het leerprogramma. Wij zijn altijd beschikbaar als je hulp nodig hebt bij het structureren van je lessen.
JOUW TRAINING STAAT ONLINE
Jouw werk zit er op. Je bereikt miljoenen mensen     via het platform van everlearn. Leun achterover, want everlearn doet de marketing en verkoop.
HOE WERKT HET?
Word trainer 17 juli 2014
Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!