hét platform voor online multimediatrainingen

Privacy

Privacybeleid


everlearn, Postbus 7876, 1008 AB Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

everlearn verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– E-mailadres
– NAW gegevens (adres optioneel voor factuur)
– Telefoonnummer (optioneel)
– Geboortedatum (optioneel)
– BTW-nummer (optioneel)
– Trainersfoto (optioneel)
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onze contactpagina, dan verwijderen wij deze informatie.

Geautomatiseerde besluitvorming
everlearn neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
everlearn bewaart de persoonsgegevens voor onbepaalde tijd. Geregistreerde gebruikers kunnen te allen tijde zichzelf uitschrijven zodat er geen (persoonlijke)gegevens meer worden bewaard via de volgende pagina: Wijzig adres of Bewerk account

Persoonlijke gegevens delen
Alle gegevens van www.everlearn.nl worden opgeslagen bij Studiopress.com en zijn voorzien van een beveiligde (TLS-versleutelde) verbinding. De e-mailmarketing gaat via Mailchimp.com. Aankopen op onze website worden veilig en versleuteld verwerkt door Mollie, een van de grootste betaalportalen van Nederland.

Het gebruik van cookies
everlearn maakt gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Dit zijn kleine stukjes informatie die, tijdens je bezoek aan een website, worden opgeslagen op je computer. Deze informatie is nodig voor een juiste werking van de website. everlearn gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

everlearn maakt gebruik van de volgende cookies:


Hoe lang blijven cookies staan?
De meeste cookies verdwijnen op het moment dat je de browser sluit. Sommige cookies blijven enkele dagen tot enkele jaren staan. Je kunt ze zelf op ieder gewenst moment verwijderen met behulp van je browser.

Cookies verwijderen of uitschakelen
Cookies kun je altijd in je browser onder instellingen verwijderen of uitschakelen. Je ontvangt dan geen cookies meer tijdens je bezoek op everlearn.nl. Als je cookies wilt verwijderen kan dat met de instellingen van je browser worden ingesteld. Weet je het niet direct te vinden? Zoek het op met de helpfunctie van je browser. Onthoud wel dat everlearn.nl minder goed functioneert zonder cookies te gebruiken.

Persoonlijke gegevens bij aankoop
Als je voor de eerste keer een training koopt bij everlearn, vragen we je altijd om een account aan te maken. Hiermee slaan we onder andere de volgende informatie op: naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Handig want dan hoef je niet iedere keer je gegevens opnieuw in te voeren. We bewaren uiteraard ook altijd al je bestellingen. Na een aankoop krijg je direct toegang tot de training.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info apestaartje everlearn punt nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij je een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), het paspoortnummer en je Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. everlearn zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. everlearn wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veiligheid
Alle gegevens en betalingstransacties behandelen wij met uiterste zorgvuldigheid. Dit doen we met de modernste technieken zoals TLS (voorheen SSL). Hiermee kunnen anderen de gegevens niet onderscheppen op internet op het moment dat je jouw gegevens naar ons verstuurd. Mocht je toch het gevoel hebben dat er iets niet klopt, laat het ons dan weten via de klantenservice.

Reviews
We zijn dol op reviews en onze klanten ook. Daarom vragen we je na iedere aankoop naar je mening. Als je een review schrijft, bepaal je zelf welke persoonlijke gegevens zichtbaar zijn voor andere bezoekers.

Wat doen we absoluut niet met je gegevens
Wij gebruiken je gegevens niet om aan jou andere prijzen te tonen dan aan andere klanten. Al onze klanten zien dezelfde prijzen voor onze artikelen en trainingen. We verkopen je gegeven ook nooit aan anderen.

Kloppen je gegevens niet?
Als er iets niet klopt of je wilt gegevens wijzigen dan kun je dat altijd doen door in te loggen met je everlearn account. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van everlearn.

Privacy 1 augustus 2014
Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!