Onze trainers

Maak kennis met onze trainers. Het zijn stuk voor stuk professionals en experts in hun vakgebied die graag hun kennis overdragen aan jou. Dat kan alleen door complete cursussen aan te bieden met uitgebreide en diepgaande lessen. ‘Zien is geloven’ daarom krijg je bij iedere cursus duidelijke Nederlandstalige video’s. De totale lengt per cursus varieert van 3 tot en met 22 uur. Na aankoop krijg je dus toegang tot een zeer complete cursus. Bovendien kijk je een cursus zo vaak als je wilt. Lees hieronder meer over onze trainers en hun achtergrond.
Adobe Photoshop Expert en Adobe Certified Instructor bij everlearn

Rob de Winter

Adobe Certified Expert en Instructor
Rob is Adobe Certified Expert & Instructor, auteur en professioneel vormgever en fotograaf. Jaarlijks traint hij honderden mensen vanuit zijn eigen bedrijf DWM Trainingen. Daarnaast spreekt hij op nationale en internationale conferenties zoals Adobe MAX in Los Angeles, waar hij al meerdere keren is uitgeroepen tot Adobe MAX Master: één van de beste sprekers op de conferentie. Zijn nationale en internationale netwerk stelt hem in staat door te dringen tot de meest invloedrijke en inspirerende kennis op het gebied van Photoshop en andere grafische software. Onlangs verschenen zijn boeken Photoshop Masters en Photoshop op de iPad.
Joost van der Hoeven - Adobe Certified Instructor bij everlearn
Verzorgt voor everlearn de cursus
Photoshop Masters

Kitty Hieltjes - Trainer Adobe Photoshop bij everlearn

Kitty Hieltjes

Trainer Adobe Photoshop
Sinds het begin van de jaren 90 verzorgt en ontwikkelt Kitty trainingen en lesmateriaal op het gebied van creatieve- en technische software voor scholen en bedrijven. Kitty is fotograaf, grafisch vormgever en publicatie specialist, en heeft jarenlang ervaring in het geven van lessen, workshops, maatwerktrainingen en applicatietrainingen. Met haar Adobe-ervaring, die teruggaat tot Photoshop 1, gebruikt zij applicaties als Illustrator, Photoshop, InDesign, Animate en nog vele andere Adobe applicaties voor het vormgeven en creëren van allerlei foto-toepassingen en web-, print- en audio-publicaties.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Snel aan de slag met Adobe Photoshop

Olaf Noordanus trainer Mixen met Logic Pro X

Olaf Noordanus

Trainer Logic Pro X
Na de Hogeschool voor muziek & theater, Rotterdam (CODARTS) studie slagwerk succesvol te hebben afgerond, gevolgd door studie toegepaste elektronica, heeft Olaf met diverse bands door Europa en de USA getourd. Daarna heeft hij een eigen recording studio opgezet en is hij begonnen met zijn productiemaatschappij o2o Music. Tegenwoordig is hij naast composer en producer ook projectleider van Pop’s Cool, docent slagwerk, docent muziekproductie en bandcoach bij de Kubus in Lelystad. Met het eigen project FRQNZs ligt vooral de focus op ambient music.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Sampling in Logic Pro
Muziekproductie met FL Studio 20
Mixen in Logic Pro

Caroline Dogterom trainer Videomontage met Avid Media composer

Caroline Dogterom

Trainer Avid Media Composer
Na haar opleiding aan de School voor de journalistiek en met certificaten op zak van ontelbaar veel trainingen op het gebied van videomontage, heeft Caroline gewerkt als video- en nieuws-editor met Avid Media Composer bij onder andere NOB TVJ, NOS en DutchView. Haar expertise ligt onder andere bij Avid workflows, Broadcast project management en de toepassing van IP PAM en MAM systemen. Als consultant in Avid workflows geeft ze training over de hele wereld. Zo heeft ze mensen opgeleid bij onder andere NOS Nieuws, Al Jazeera, NATO Brussels, ITV Oslo en Channel Seven Sydney.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Videomontage met Avid Media Composer
Yvonne de Bruin trainer Een website bouwen met WordPress

Yvonne de Bruin

Docent WordPress, HTML, CSS en Javascript
Yvonne de Bruin is docente aan het Grafisch Lyceum Rotterdam bij de richting Mediatechnologie. Ze geeft al vijftien jaar les in HTML, CSS, JavaScript, WordPress en webdesign. In het verleden is Yvonne betrokken geweest bij Skills Netherlands en heeft ze als expert webdesign gejureerd bij WorldSkills en EuroSkills. Voor everlearn verzorgt zij de online cursus Een website bouwen met WordPress.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Een website bouwen met WordPress
Camiel Daamen | DJ, producer, medeoprichter Dancefair en trainer Sounddesign met synthesizers bij everlearn

Camiel Daamen

DJ en Producer
Camiel Daamen is een dj, producer, live act en leraar uit Groningen. Hij maakt zo’n 20 jaar elektronische muziek en heeft als artiest door heel Europa opgetreden. Tegenwoordig richt hij zich naast de paar gigs per jaar voornamelijk op educatieve activiteiten. Hij heeft zijn eigen school Lessons in Live in Groningen en hij is leraar bij het SAE institute van Amsterdam en Sound Education in Utrecht. Jaarlijks spreekt hij op evenementen zoals Dancefair (co-founder) en het Amsterdam Dance event en organiseert hij diverse workshops en masterclasses.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Sounddesign met synthesizers
Lars Scholten - Certified Maxon Lead Instructor en Cinema 4D trainer bij everlearn

Lars Scholten

3D Modeller en Maxon Lead Instructor
Lars Scholten (CyBear) is een freelance Computer Graphics artist en trainer uit Amsterdam. Hij werkt nauw samen met andere freelancers aan animaties en visualisaties voor bedrijven als Disney Channel, Grolsch, Libert Global en Ziggo. Zijn specialisme ligt in 3D modeling, rigging en rendering. Met meer dan 15 jaar ervaring in Adobe Illustrator en Cinema 4D training, is hij een veelgevraagde Adobe Certified Expert trainer en MAXON Lead Instructor in Nederland. Hij deelt zijn kennis op het gebied van 2D visual design en 3D en visual effects op trade-shows, events en in zijn trainingen bij everlearn.
Verzorgt voor everlearn de cursussen
De ultieme Cinema 4D Voordeelbundel
Snel aan de slag met Adobe Illustrator
Geavanceerde tekentechnieken met Adobe Illustrator
Corinne Keijzer - Linkedin trainer bij everlearn

Corinne Keijzer

Social media expert
Corinne heeft zich in de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing, met de focus op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen. Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media strategie. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte trainingen, heeft de meest complete LinkedIn handleiding van Nederland geschreven en is van de boeken Facebook voor ondernemers en Facebook privacy instellingen

Verzorgt voor everlearn de cursussen
Meer succes met LinkedIn
Leads en klanten werven met LinkedIn
Aan de slag met de LinkedIn Sales Navigator
Davinci Resolve trainer Marco van Bergen | everlearn

Marco van Bergen

Colourist
Tijdens zijn studie regie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht maakte Marco een 180-graden uitstap naar postproductie. Hier raakte hij gefascineerd door de magie van grading. Sindsdien werkt hij als colourist voor verschillende grote productiehuizen en grade hij de looks van tv-series, films, nationale en internationale commercials. Hiervoor runt hij zijn eigen postproductiehuis met een Davinci Resolve grading suite.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Kleurcorrectie en grading met Davinci Resolve
“Beeldbewerking

Hilde Maassen

Fotografe en Adobe Certified Instructor
Hilde Maassen is fotografe. Daarnaast staat ze al meer dan 20 jaar voor de klas aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam en geeft ze trainingen aan bedrijven. Ze is Adobe Certified Expert en Instructor voor Lightroom, Photoshop, InDesign en Muse. Adobe gecertificeerde educator bij everlearn
Verzorgt voor everlearn de cursussen
Aan de slag met Adobe InDesign
Beeldbewerking met Adobe Lightroom
Danceproductie met Logic Pro X | Bauke Top | everlearn

Bauke Top

DJ, producer, songwriter en Logic Pro X expert
Bauke begon ooit in de muziekwereld met het spelen van piano in een band. Dit groeide uit tot meerdere instrumenten en uiteindelijk de elektronische muziekproductie. Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie vormde hij het duo genaamd; Navarra. Onder deze naam heeft heeft hij al verscheidene tracks uitgebracht. Onder andere een samenwerking met Nicky Romero en een release op Revealed Recordings, het label van Hardwell. Bauke probeert binnen zijn producties de perfecte balans te vinden tussen techniek, creativiteit en muzikaliteit.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Danceproductie met Logic Pro X
Ewout Colijn aka Boldmoves | trainer FL Studio | everlearn

Ewout Colijn

DJ, producer en FL Studio expert
Ewout Colijn is inmiddels 7 jaar fanatiek gebruiker van FL studio voor zijn producties. Onder verschillende aliassen heeft hij bij toonaangevende labels, waaronder bij het label van Fedde le Grand, muziek uitgebracht. Ook heeft hij muziekproductie gestudeerd aan de Herman Brood Academie om zijn technische vaardigheden verder uit te breiden. Op de beurs Dancefair gaf hij workshops over zijn productieproces. In zijn workshops en masterclasses krijg je een kijkje in zijn keuken en laat hij al zijn productiegeheimen zien in FL studio.

Verzorgt voor everlearn de cursus
Danceproductie met FL Studio
Jasper Stokman | trainer iOS development en Swift | everlearn

Jasper Stokman

Expert iOS Development en Swift
Jasper Stokman is freelance iOS developer en daarnaast vaste trainer bij The App Academy. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in technologie. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als acteur, besloot hij zijn technische kant verder te ontwikkelen. Hij studeerde in 2014 bij The App Academy en werkte daar meteen aan verschillende apps. Niet lang daarna werd hij aangenomen als Junior iOS developer bij Mobile Gurus, en heeft daar meegewerkt aan verschillende apps voor startups. Sinds 2016 werkt hij als trainer, afgewisseld met werk als freelancer. In z’n vrije tijd werkt hij graag aan generative art door middel van Processing.

Verzorgt voor everlearn de cursus
iPhone apps programmeren met Swift
Matthijs Clasener trainer Premiere Pro en Animate CC | everlearn

Matthijs Clasener

Expert Premiere Pro
Matthijs Clasener is docent voor de richting Mediavormgeven Visual Design en Adobe Education Leader voor het Grafisch Lyceum Rotterdam. Al meer dan achttien jaar geeft hij les op deze school, voornamelijk in de richting van het bewegend beeld. Als leerlijn-coördinator bepaalt hij met zijn collega’s de inhoud van de opleiding animatie en staat hij in contact met het bedrijfsleven. Matthijs maakt als Adobe Education Leader online tutorials en organiseert wereldwijd video- en animatiewedstrijden waar honderden studenten aan deelnemen. Daarnaast verzorgt hij namens Adobe online lessen voor docenten wereldwijd en spreekt hij regelmatig op Adobe events. Adobe gecertificeerde educator bij everlearn
Verzorgt voor everlearn de cursussen
Geavanceerde montage met Premiere Pro
Animeren Adobe Animate CC
Menno Keij Ableton Live trainer bij everlearn

Menno Keij

Expert Ableton Live en muziekproductie
Sinds 1999 produceert Menno Keij electronische muziek en al ruim 12 jaar gebruikt hij hiervoor Ableton Live. Onder zijn eigen naam heeft hij in Duitse en Nederlandse clubs opgetreden. In 2006 behaalde hij een Master titel (cum laude) in Wetenschapscommunicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een training bij Ableton in Berlijn is Menno in 2009 Ableton Certified Trainer geworden. Met zijn bedrijf Edutones geeft hij promotionele trainingen voor Ableton op festivals zoals ADE en Dance Fair, maar ook op conservatoria en in muziekwinkels. Daarnaast geeft hij workshops voor de Buma Music Academy en deelt hij zijn enthousiasme voor Ableton Live met duizenden leerlingen op basis- en middelbare scholen. Ableton Certified Trainer for Ableton Live at everlearn

Verzorgt voor everlearn de cursussen
Muziekproductie met Ableton Push 2
Muziekproductie met Ableton Live 11
Muziekproductie met Ableton Live 10.1
Muziekproductie met Ableton Live 9
Joost van der Hoeven | trainer After Effects bij everlearn

Joost van der Hoeven

Motion graphics en After Effects expert
Joost van der Hoeven is video-editor, animator en Adobe Master Instructor voor zijn bedrijf Animotion te Amsterdam. Al op de middelbare school was hij geïnteresseerd in tekenen en wiskunde. De kunstacademie was een logisch vervolg, waar hij afstudeerde met een Master in Beeld Synthese en Computer Animatie. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring als motion graphics designer. Daarnaast is Joost Adobe Master Instructor, maakt hij online tutorials voor Adobe en heeft honderden uren ervaring met lesgeven aan kleine groepen en grote zalen. Joost schreef ook drie Nederlandse cursusboeken over video-editing.
Joost van der Hoeven - Adobe Certified Instructor bij everlearn

Verzorgt voor everlearn de cursussen
Starten met Davinci Resolve
Kleurcorrectie met Adobe Premiere Pro
Starten met animatie in Adobe After Effects
Geavanceerde animatie in Adobe After Effects
Visual effects in Adobe After Effects
pieter van Groenewoud - Logic Pro X trainer bij everlearn

Pieter van Groenewoud

Logic Pro X en Mac OS X expert
Pieter is Apple gebruiker van het eerste uur en gebruikt de mac voor het maken van muziek. Hij schreef onder andere muziek voor GTST en commercials. Hij is Apple certified Logic trainer en schreef daarnaast een aantal boeken over onder meer macOS, iPad, iCloud, iPhone etc. Als trainer heeft hij jarenlange ervaring. Apple certified trainer Logic Pro X

Verzorgt voor everlearn de cursussen
Muziekproductie met Logic Pro
Vocalen produceren met Logic Pro X
Muziekproductie met Garageband
Videoproductie in de praktijk
Mac OS X Yosemite
Mac OS X El Capitan
Rob Swart

Rob Swart

Pro Tools en Final Cut Pro expert
Sinds 1996 verzorgt en ontwikkelt Rob trainingen en lesmateriaal op het gebied van audio-, video- en interactieve media voor diverse opleidingcentra en bedrijven. Hij is de officieel door Avid gecertificeerde Pro Tools trainer in Nederland. Naast het schrijven en geven van trainingen ontwikkelde hij de pro-audio app Mix Buddy voor iOS. Rob speelt gitaar, bas en percussie. Met zijn Apple-ervaring, die terug gaat tot de Mac Plus, gebruikt hij de Mac met applicaties zoals Final Cut Pro X, Motion en Pro Tools voor het opnemen, schrijven en produceren van muziek en video’s. Avid Certified Instructor

Verzorgt voor everlearn de cursussen
Videomontage met Final Cut Pro
Geavanceerde montage met Final Cut Pro X
Videoanimatie met Motion 5
Kleurcorrectie met Final Cut Pro X
Videobestanden omzetten met Compressor
Productietechnieken in Pro Tools 12