hét platform voor online multimediatrainingen

Onze trainers

 

Onze trainers

Maak kennis met onze trainers. Het zijn stuk voor stuk professionals en experts in hun vakgebied en geselecteerd op het duidelijk en professioneel overdragen van kennis zodat ook jij een expert wordt. Dat kan alleen door complete trainingen aan te bieden met uitgebreide en diepgaande lessen. Onze trainingen variëren daarom in lengte van 5 tot en met 22 uur aan Nederlandse videolessen. Lees hieronder meer over onze trainers en hun achtergrond.
 
 
Davinci Resolve trainer Marco van Bergen | everlearn

Marco van Bergen

Colourist
Tijdens zijn studie regie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht maakte Marco een 180-graden uitstap naar postproductie. Hier raakte hij gefascineerd door de magie van grading. Sindsdien werkt hij als colourist voor verschillende grote productiehuizen en grade hij de looks van tv-series, films, nationale en internationale commercials. Hiervoor runt hij zijn eigen postproductiehuis met een Davinci Resolve grading suite.

Verzorgt voor everlearn de training
Kleurcorrectie en grading met Davinci Resolve
 
 
“Beeldbewerking

Hilde Maassen

Fotografe en Adobe Certified Instructor
Hilde Maassen is fotografe. Daarnaast staat ze al meer dan 20 jaar voor de klas aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam en geeft ze trainingen aan bedrijven. Ze is Adobe Certified Expert en Instructor voor Lightroom, Photoshop, InDesign en Muse.

Adobe gecertificeerde educator bij everlearn
Verzorgt voor everlearn de trainingen
Aan de slag met Adobe InDesign
Beeldbewerking met Adobe Lightroom
 
 
Danceproductie met Logic Pro X | Bauke Top | everlearn

Bauke Top

DJ, producer, songwriter en Logic Pro X expert
Bauke begon ooit in de muziekwereld met het spelen van piano in een band. Dit groeide uit tot meerdere instrumenten en uiteindelijk de elektronische muziekproductie. Tijdens zijn studie aan de Herman Brood Academie vormde hij het duo genaamd; Navarra. Onder deze naam heeft heeft hij al verscheidene tracks uitgebracht. Onder andere een samenwerking met Nicky Romero en een release op Revealed Recordings, het label van Hardwell. Bauke probeert binnen zijn producties de perfecte balans te vinden tussen techniek, creativiteit en muzikaliteit.
Verzorgt voor everlearn de training
Danceproductie met Logic Pro X
 
 
Ewout Colijn aka Boldmoves | trainer FL Studio | everlearn

Ewout Colijn

DJ, producer en FL Studio expert
Ewout Colijn is inmiddels 7 jaar fanatiek gebruiker van FL studio voor zijn producties. Onder verschillende aliassen heeft hij bij toonaangevende labels, waaronder bij het label van Fedde le Grand, muziek uitgebracht. Ook heeft hij muziekproductie gestudeerd aan de Herman Brood Academie om zijn technische vaardigheden verder uit te breiden. Op Dancefair heeft Ewout een drukbezochte workshop over zijn productieproces gegeven. In zijn workshops en masterclasses krijg je een kijkje in zijn keuken en laat hij al zijn productiegeheimen zien in FL studio.
Verzorgt voor everlearn de training
Danceproductie met FL Studio
 
 
Jasper Stokman | trainer iOS development en Swift | everlearn

Jasper Stokman

Expert iOS Development en Swift
Jasper Stokman is freelance iOS developer en daarnaast vaste trainer bij The App Academy. Van jongs af aan is hij geïnteresseerd in technologie. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als acteur, besloot hij zijn technische kant verder te ontwikkelen. Hij studeerde in 2014 bij The App Academy en werkte daar meteen aan verschillende apps. Niet lang daarna werd hij aangenomen als Junior iOS developer bij Mobile Gurus, en heeft daar meegewerkt aan verschillende apps voor startups. Sinds 2016 werkt hij als trainer, afgewisseld met werk als freelancer. In z’n vrije tijd werkt hij graag aan generative art door middel van Processing.
Verzorgt voor everlearn de training
iPhone apps programmeren met Swift
 
 
Matthijs Clasener trainer Premiere Pro en Animate CC | everlearn

Matthijs Clasener

Expert Premiere Pro
Matthijs Clasener is docent voor de richting Motion Design en Adobe Education Leader voor het Grafisch Lyceum Rotterdam.

Al veertien jaar lang geeft hij les op deze school in de richting van het bewegend beeld. Als leerlijn-coördinator bepaalt hij met zijn collega’s de inhoud van de opleidingen audiovisuele vormgeving en animatie en staat hij in contact met het bedrijfsleven. Daarnaast maakt Matthijs als Adobe Education Leader online tutorials, organiseert hij een wereldwijde videowedstrijd voor studenten (globalvideobattle.com) en verzorgt hij online lessen voor docenten wereldwijd.
Adobe gecertificeerde educator bij everlearn
Verzorgt voor everlearn de training
Videobewerking met Premiere Pro
Animeren Adobe Animate CC

 
 
Menno Keij Ableton Live trainer bij everlearn

Menno Keij

Expert Ableton Live en muziekproductie
Sinds 1999 produceert Menno Keij electronische muziek en al ruim 12 jaar gebruikt hij hiervoor Ableton Live. Onder zijn eigen naam heeft hij in Duitse en Nederlandse clubs opgetreden.
 
In 2006 behaalde hij een Master titel (cum laude) in Wetenschapscommunicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een training bij Ableton in Berlijn is Menno in 2009 Ableton Certified Trainer geworden.

Met zijn bedrijf Edutones geeft hij promotionele trainingen voor Ableton op festivals zoals ADE en Dance Fair, maar ook op conservatoria en in muziekwinkels. Daarnaast geeft hij workshops voor de Buma Music Academy en deelt hij zijn enthousiasme voor Ableton Live met duizenden leerlingen op basis- en middelbare scholen.
Ableton Certified Trainer for Ableton Live at everlearn

Verzorgt voor everlearn de training
Muziekproductie met Ableton Live
 
 
Joost van der Hoeven | trainer After Effects bij everlearn

Joost van der Hoeven

Motion graphics en After Effects expert
Joost van der Hoeven is video-editor, animator en Adobe Master Instructor voor zijn bedrijf Animotion te Amsterdam.

Al op de middelbare school was hij geïnteresseerd in tekenen en wiskunde. De kunstacademie was een logisch vervolg, waar hij afstudeerde met een Master in Beeld Synthese en Computer Animatie. Inmiddels heeft hij meer dan 20 jaar ervaring als motion graphics designer. Daarnaast is Joost Adobe Master Instructor, maakt hij online tutorials voor Adobe en heeft honderden uren ervaring met lesgeven aan kleine groepen en grote zalen. Joost schreef ook drie Nederlandse cursusboeken over video-editing.
Joost van der Hoeven - Adobe Certified Instructor bij everlearn
Verzorgt voor everlearn de training
Videoanimatie met After Effects CC
 
 
Martine Floor-Bron trainer Timemanagement ondernemen met focus bij everlearn

Martine Floor-Bron

Expert timemanagement & communicatieve vaardigheden
Martine is zakelijk professional organizer en trainer timemanagement & communicatieve vaardigheden. Met haar adviezen, trainingen en coaching heeft ze al veel ondernemers en professionals efficiënter en effectiever leren werken. Martine werkt voor het MKB, maar ook voor gemeenten en grotere organisaties. Daar geeft ze werkplektrainingen, teamtrainingen en adviezen over meer effectiviteit, efficiency en werkstressreductie.

Verzorgt voor everlearn de training
Timemanagement-Focus op effectiviteit
 
 
Corinne Keijzer trainer LinkedIn voor bedrijven bij everlearn

Corinne Keijzer

Social media marketing expert
Corinne heeft zich de afgelopen jaren volledig gespecialiseerd in social media marketing, met de focus op Facebook, Twitter en LinkedIn. Zij houdt zich als zelfstandig ondernemer dagelijks bezig met consultancy voor diverse organisaties en heeft al vele andere zelfstandig ondernemers op weg geholpen. Ze helpt bedrijven met het opzetten en uitvoeren van hun social media strategie. Daarnaast is ze bedreven in het geven van op maat gemaakte trainingen, heeft de meest complete LinkedIn handleiding van Nederland geschreven en is auteur op ExpertUpdate en van de boeken Facebook voor ondernemers en Facebook privacy instellingen.

Verzorgt voor everlearn de training
LinkedIn voor bedrijven
 
 
Aljo Hartgers trainer Facebook marketing bij everlearn

Aljo Hartgers

Facebook marketing expert
Aljo Hartgers is co-founder van Funke: hét PR bureau uit Arnhem dat merken bekender, toegankelijker en succesvoller maakt. Altijd op zoek naar de kern van de vraag en naar het DNA van het merk. Aljo heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in Facebook Marketing en is tevens verbonden aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Docent Online Communicatie.

Verzorgt voor everlearn de trainingen
Facebook marketing
Facebook adverteren pro
 
Jeroen Horlings - Trainer fotografie bij everlearn

Jeroen Horlings

Fotografie expert
Expert Jeroen Horlings heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van fotografie. Hij test de meest uiteenlopende camera’s en publiceert hierover bij onder meer tweakers.net. Hij schreef meer dan 20 boeken en mag dan ook gerust de camera-expert van Nederland worden genoemd. Exclusief bij everlearn verzorgt hij de training Haal alles uit je fotocamera.

Verzorgt voor everlearn de training
Haal alles uit je fotocamera
 
Bas Leijder Havenstroom - WordPress trainer bij everlearn

Bas Leijder Havenstroom

WordPress expert
Van PostNL tot NOC*NSF en KPN tot de lokale DJ. Bas maakt al meer dan 7 jaar klanten blij met mooie websites. Eén van zijn expertises is WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Hij begon op z’n 10e met programmeren in DOS en startte op z’n 21e één van de beste online drukkerijen van Nederland, die hij verkocht op z’n 25e. Na alle ondernemersavonturen richt hij zich nu volledig op zijn passie: web development.

Verzorgt voor everlearn de training
Maak je eigen website met WordPress
 
pieter van Groenewoud - Logic Pro X trainer bij everlearn

Pieter van Groenewoud

Logic Pro X en Mac OS X expert
Pieter is Apple gebruiker van het eerste uur en gebruikt de mac voor het maken van muziek. Hij schreef onder andere muziek voor GTST en commercials. Hij is Apple certified Logic trainer en schreef daarnaast een aantal boeken over onder meer Mac OSX, iPad, iCloud, iPhone etc. Als trainer heeft hij jarenlange ervaring.
Apple certified trainer Logic Pro X
Verzorgt voor everlearn de trainingen
Vocalen produceren met Logic Pro X
Muziekproductie met Garageband
Muziekproductie met Logic Pro X
iCloud in de praktijk
Mac OS X Yosemite
Mac OS X El Capitan
 
Rob Swart

Rob Swart

Pro Tools en Photoshop expert
Sinds 1996 verzorgt en ontwikkelt Rob trainingen en lesmateriaal op het gebied van audio-, video- en interactieve media voor diverse opleidingcentra en bedrijven. Hij is de officieel door Avid gecertificeerde Pro Tools trainer in Nederland. Naast het schrijven en geven van trainingen ontwikkelde hij de pro-audio app Mix Buddy voor iOS. Rob speelt gitaar, bas en percussie. Met zijn Apple-ervaring, die terug gaat tot de Mac Plus, gebruikt hij de Mac met applicaties zoals Final Cut Pro X, Motion en Pro Tools voor het opnemen, schrijven en produceren van muziek en video’s.
Avid Certified Instructor
Verzorgt voor everlearn de trainingen
Kleurcorrectie met Final Cut Pro X
Videomontage met Final Cut Pro X
Productietechnieken in Pro Tools 12
Snel aan de slag met Photoshop
iPad voor senioren
Mis geen enkele aanbieding!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis webinars, nieuwe trainingen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!