hét platform voor online multimediatrainingen

Muziekproductie met Ableton Live 10

Muziekproductie met Ableton Live 10

met Menno Keij
 
trailer
gratis hoofdstuk
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

79,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 10 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Informatie

Leer muziek produceren en livesets maken met Ableton Live 10

Maak direct muziek met Ableton Live 10. Wereldwijd omarmen de grootste producers, dj’s en bands dit veelzijdige muziekprogramma om hun muzikale ideeën vorm te geven. Ableton Live 10 verandert je laptop in een instrument, productiestudio en tool om mee te jammen en op te treden.

In deze ruim 11 uur durende online cursus leer je van Ableton Certified Trainer Menno Keij, alles over het werken met Ableton Live, razendsnel beats en sounds produceren, je eigen liveset voor het podium ontwerpen, effecten toepassen en hoe je uiteindelijk een professioneel klinkende mix maakt. De hoge kwaliteit trainingvideo’s bekijk je zo vaak als je maar wilt, waar en wanneer het jou uit komt. Dus wacht niet langer en start direct met het leren van Ableton Live 10. Voordat je het weet produceer je vette tracks en ga je helemaal los op het podium.

Voor wie is deze training?
Deze training is geschikt voor iedereen die op professioneel niveau muziek wil produceren met Ableton Live 10. Zowel in de studio als op het podium. Ableton Live is beschikbaar in drie versies: Intro, Standard en Suite. Deze cursus is geschikt voor elke versie. Omdat Intro wat minder mogelijkheden heeft dan Standard en Suite, heeft de trainer aparte oefenprojecten gemaakt voor Intro. Hierdoor zijn bijna alle hoofdstukken (op Hoofdstuk 8 na) volledig te volgen in Ableton Live Intro. Waar wacht je nog op? Start direct met leren en maak snel vette muziek met Ableton Live 10

Wat leer je?
– Het gebruikersinterface van Live
– Verschil Session View en Arrangement View
– Bewerken van audio loops
– Ontwerpen van instrumenten
– Inspelen en programmeren van instrumenten
– Audio opname technieken
– Effecten en routing van signalen
– De Instruments & Effect Racks
– Wavetable Synth – Jammen met Link in Session View
– Ontwerpen van een Liveset voor het podium
– Arrangeren van je muziek
– Mixen van je song
– En nog veel meer

Wat krijg je?
Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:
 • Meer dan 11 uur aan onine videolessen
 • Oefenprojecten voor alle hoofdstukken
 • Aparte projecten voor compatibiliteit met Ableton Live 10 Intro
 • Alle samples gebruikt in de training

Menno Keij Ableton Live trainer bij everlearn
Trainer: Menno Keij
Sinds 1999 produceert Menno Keij electronische muziek en al ruim 12 jaar gebruikt hij hiervoor Ableton Live. Onder zijn eigen naam heeft hij in Duitse en Nederlandse clubs opgetreden.
 
In 2006 behaalde hij een Master titel (cum laude) in Wetenschapscommunicatie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na een training bij Ableton in Berlijn is Menno in 2009 Ableton Certified Trainer geworden.

Met zijn bedrijf Edutones geeft hij promotionele trainingen voor Ableton op festivals zoals ADE en Dance Fair, maar ook op conservatoria en in muziekwinkels. Daarnaast geeft hij workshops voor de Buma Music Academy en deelt hij zijn enthousiasme voor Ableton Live met duizenden leerlingen op basis- en middelbare scholen.
Ableton Certified Trainer for Ableton Live at everlearn

Video’s in deze training

Deze training is gebaseerd op Ableton Live versie 10

3 beoordelingen voor Muziekproductie met Ableton Live 10

 1. Beoordeling 5 uit 5

  Frederique Farezyn (geverifieerde eigenaar)

  Geweldige cursus. Alles wordt perfect uitgelegd. Ik voel me op mijn gemak, je kan alles ettelijke malen herbekijken. Met het lesmateriaal erbij kan je ook aan de slag, want al doende leert men. Vergeet urenlang lezen in Engelse boeken/manuals/fora, want hier leer je zeer goed ableton 10 kennen. Deze cursus kwam ook meteen online de dag na release van versie 10. Zeer snel dus, en toch volledig correcte uitleg. Je krijgt echt waarde voor je geld. Een lagenprijs, voor maximale waarde. Super. Groeten, Frederique

 2. Beoordeling 5 uit 5

  ricardomangon (geverifieerde eigenaar)

  Voor deze prijs zoveel informatie en tips over hoe te werken met Ableton is gewoon super. Ik raad iedereen aan, die helemaal nog geen verstand hebben van Ableton, dit te volgen. Het helpt je enorm om je weg te vinden binnen het software. Everlearn en Menno bedankt en ga zo door!

 3. Beoordeling 5 uit 5

  krisrombaut (geverifieerde eigenaar)

  Ik was al heel lang op zoek naar een Nederlandstalig boek of training. Na enkele heel dure korte cursussen te hebben gevolgd in verschillende scholen had ik in sneltempo de mogelijkheden van ableton gezien maar kan je er totaal niet mee overweg.. Toen kwam ik deze cursus online tegen! Elk hoofdstuk herhaal je naar believen en je krijgt een pak lesmateriaal waarmee je echt met ableton leert werken en alle tips en tricks vlug onder de knie hebt. Ik heb boeken gelezen enzovoort maar niets tipt aan deze fantastische cursus. Zonder Menno was ik nog steeds op de verkeerde weg in ableton. Mensen die echt met Ableton willen werken.. Dit is het! Van zodra ik ableton afgerond heb volg ik Logic en daar zal het niet bij blijven. Voor dit geld kan je nergens een goede cursus volgen. Blij dat ik Everlearn heb leren kennen. Kris Rombaut, Ursel België

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele aanbieding!
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis webinars, nieuwe trainingen en voordeelacties.

Mis geen enkel nieuws!

Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, gratis live webinars en kortingsacties!