fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Mac OS X Yosemite

Mac OS X Yosemite

online cursus met Pieter van Groenewoud
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.5 uit 10
niveau:
Beginner
Koop deze training
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

29,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.5 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Online cursus voor Mac OS X Yosemite

Ben je op zoek naar een training waarin de werking van Mac OS X Yosemite en de meegeleverde Apple software duidelijk wordt uitgelegd? Dan is dit de training voor jou. Van het beheren van bestanden tot en met het werken met tekst. Topexpert Pieter van Groenewoud laat je stap voor stap zien hoe je meer uit je Mac haalt met het besturingssysteem Mac OS X Yosemite. Deze training bewijst dat computertrainingen absoluut niet saai hoeven te zijn. In ruim 11 uur aan videolessen met duidelijke taal en scherpe beelden, leer je in je eigen tempo makkelijk en snel de werking van jouw Mac.


Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen die net een nieuwe Mac heeft aangeschaft of al een mac heeft en is overgestapt naar OS X Yosemite.


Wat leer je?

– Basishandelingen op een Mac
– Internet en e-mail instellen en gebruiken
– Je gegevens synchroniseren met iCloud
– Aan de slag met Pages, Fotolader, Voorvertoning, Contacten en de Agenda
– Systeemvoorkeuren instellen
– Beveiliging
– Werken met tekst
– Bestandsbeheer
– Het maken van een reservekopie
– Tips en tricks in Mac OS X Yosemite


Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • 11 uur aan trainingvideo’s
 • Bonusvideo met antwoorden op kijkersvragen
 • Tips en trucs (pdf)


Test van bekwaamheid van everlearn

Online test

Test je kennis met de online test. Beantwoord jij meer dan 80% van de vragen juist dan ontvang je een certificaat van bekwaamheid van everlearn.


Pieter van Groenewoud - Mac OS X Yosemite trainer bij everlearn
Trainer: Pieter van Groenewoud
Pieter is Apple gebruiker van het eerste uur en gebruikt de mac voor het maken van muziek. Hij is Apple certified Logic trainer en schreef daarnaast vele bestsellers over Mac OS X, iPad, iCloud, iPhone etc. Als trainer heeft hij jarenlange ervaring.

Video’s in deze training

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

4 beoordelingen voor Mac OS X Yosemite

 1. Peter (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben ook een oudere (73) die met pensioen is en graag met een Apple pc wilde gaan werken. Na 30 jaar Windows was dat best pittig. (overigens mijn vrouw zoekt een cursus om windows te leren op dezelfde begrijpelijke manier als jullie cursussen zijn. nergens te vinden. kan die ook ontwikkeld worden?). Ik begrijp het e.e.a. nu beter. Dank. Peter

 2. Ans (geverifieerde eigenaar)

  Wat is dit SUPER Cool werkelijk bijzonder .Ik ben een vrouw van 72 jaar ben nog niet zo lang bekend met het Apple gebeuren Wat ben ik blij met mijn training om mijn Macbook Air te leren kennen.Ik kan mijn eigen tempo bepalen en op mijn gemak trachten het onder de knie te krijgen Ooit zou ik graag proberen om een eigen website te te maken en als ik me niet vergis en dat is zeker, dan gaat me dit ook nog lukken Nooit eerder zo n duidelijke uitleg tegen gekomen Ik hoop dat ik al mijn nog twijfelende leeftijdsgenoten over de streep trek .De geraniums hebben we nu wel genoeg gezien toch…?

 3. Angelica (geverifieerde eigenaar)

  Verleden jaar heb ik 4 sessies gehad bij de Invizi Store voor €99,00. Ik stond bij de servicebalie en moest ook zelf vragen bedenken. Ik ben een digibeet en dan heb je natuurlijk duizend en een vragen maar tijdens de sessies wist ik gewoon niet wat ik nu precies moet vragen ivm nervositeit. Ik ging er vanuit dat ik les zou krijgen met een pc maar helaas. Natuurlijk is er wel iets blijven hangen maar niet genoeg. Via Facebook heb ik de advertentie ontdekt en natuurlijk was ik weer sceptisch maar heb toch besloten om de training te kopen.
  De uitleg van Pieter is duidelijk en begrijpbaar. Alles wordt stapsgewijs uitgelegd met duidelijke beelden erbij. Als ik iets niet volledig begrijp dan kan ik het nog eens terugkijken. Ik heb nu echt veel plezier met mijn Mac
  en wil nu ook steeds meer ontdekken en begrijpen.

 4. rvanweerd (geverifieerde eigenaar)

  Ik kom van Windows en deze training heeft mij goed op weg geholpen tijdens de overstap naar de Mac. Komt hier nog een vervolg op? Bijvoorbeeld Keynote of Pages?

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.