fbpx
hét platform voor online multimediatrainingen

Snel aan de slag met Adobe Illustrator

Snel aan de slag met Adobe Illustrator

online cursus met Lars Scholten
 
[ninja-popup ID=15483]
Bekijk
de trailer
Bekijk een
gratis hoofdstuk

Beoordeeld met 9.6 uit 10
niveau:
beginner
Koop deze training
Afbeelding van everlearn training

Geef deze training cadeau

59,-

Inclusief btw
out of 5
Beoordeeld met 9.6 uit 10

Bij everlearn betaal je veilig met

Cursus Illustrator: Snel aan de slag met logo’s, infographics, en visuals

De cursus Illustrator leert je de basis om typografie, logo’s, webdesign en infographics te ontwerpen en te tekenen. Snel aan de slag om mooie tekeningen en visuals te maken, met het programma dat professionals daarvoor gebruiken.

Deze Illustrator cursus volg je bij Lars Scholten, hij is Adobe Certified Expert en leert je in meer dan 5 uur aan videolessen werken met de user-interface en belangrijke tekengereedschappen. Aan de hand van toepasselijke voorbeelden maak je bestaande tekeningen na en werk je aan je eigen ontwerpen

De Illustrator training leert je werken met kleuren, kleurverlopen en swatches. Bovendien pas je typografie aan voor je eigen ontwerpen en leer je vormen en tekeningen samenvoegen, vervormen, schalen, roteren en meer. Na de cursus Illustrator kun jij jouw werk professioneel aanleveren bij een drukker of webdesigner. Het is de ideale Illustrator cursus om goed met dit programma te leren ontwerpen.


Illustrator training wanneer het jou uitkomt

De cursus Illustrator bevat ruim 5 uur aan videolessen. Lessen die je volgt op jouw smartphone, tablet of computer en als het jou goed uitkomt. Je kunt direct starten met leren, pauzeren wanneer jij het wil en het weer oppakken waar je gebleven bent.

De oefenprojecten dagen je uit om zelf aan de slag te gaan met de mooiste ontwerpen. Inbegrepen zijn bestanden per stap en een bestand voor het eindresultaat, zodat je zowel de begeleiding als een goede referentie tot je beschikking hebt.


Illustrator voor beginners

Deze Illustrator training ‘Snel aan de slag’ is er speciaal voor beginners. Het is de perfecte Adobe Illustrator cursus om online te volgen. Leer werken met Illustrator CC 2018. Ieder hoofdstuk bevat unieke oefenprojecten, waarmee je de belangrijke technieken snel onder de knie krijgt.

Tip: ben je een meer ervaren gebruiker? Deze Adobe Illustrator training helpt je zeker jouw workflow te versnellen. En zoek je een geavanceerde training? Probeer dan onze cursus Adobe Illustrator voor Geavanceerde tekentechnieken. Of combineer beiden met de ultieme trainingsbundel.Is deze training ook geschikt voor CS6 gebruikers?

Ja, ook als je met versie CS6 van Adobe Illustrator werkt is het de perfecte training om de software te leren gebruiken. Wel behandelen we een aantal nieuwe gereedschappen zoals de Shapebuilder, Free Transform en Touch Type die ontbreken in de oudere versie. Alle oefeningen kun je downloaden in het CS6-formaat.


Wat leer je?

– Wegwijs in het gebruikersinterface
– Werken met artboards
– het maken van templates
– Het verschil tussen het Selectie- en Directe Selectiegereedschap
– Vormen aanpassen, groeperen en uitlijnen
– Tekeningen opbouwen in lagen
– Tekenen met standaard vormen
– Het transformeren van vormen
– Het Shapebuilder gereedschap
– Tekenen met het Pen-gereedschap
– Werken met Compound paths
– Typografie toevoegen aan je ontwerpen
– Tekst op een pad en tekst vervormen
– Werken met kleuren, kleurverlopen in RGB en CMYK
– Werken met penselen
– Je ontwerpen opslaan in een pdf voor de drukker
– Je ontwerpen bewaren voor gebruik op websites en social media

★★★★★
Erg fijne training, helder en duidelijk uitgelegd. Je kunt snel en makkelijk leren tekenen met illustrator. Echt een aanrader!.

Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

 • Ruim 5 uur aan hoge kwaliteit trainingvideo’s
 • Adobe Illustrator bestanden voor elke stap van een les


Lars Scholten - Maxon Lead Instructor en certied Cinema 4D trainer bij everlearn
Trainer :  Lars Scholten
Lars Scholten (CyBear) is een freelance Computer Graphics artist en trainer uit Amsterdam. Hij werkt nauw samen met andere freelancers aan animaties en visualisaties voor bedrijven als Disney Channel, Grolsch, Liberty Global en Ziggo. Zijn specialisme ligt in 3D modeling, rigging en rendering.
Met meer dan 15 jaar ervaring in Adobe Illustrator en Cinema 4D training, is hij een veelgevraagde Adobe Certified Expert trainer en MAXON Lead Instructor in Nederland. Hij deelt zijn kennis op het gebied van 2D visual design en 3D en visual effects op trade-shows, events en in zijn trainingen bij everlearn.


Video’s in deze training

Deze cursus is gebaseerd op Adobe Illustrator CC 2018

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben mogen een review schrijven.

11 beoordelingen voor Snel aan de slag met Adobe Illustrator

 1. Eltjo Limborgh (geverifieerde eigenaar)

  De training is echt een aanrader als je op een plezierige en overzichtelijke manier met Adobe Illustrator aan de slag wil gaan. Voorkennis is niet vereist. Je kunt op elk moment weer even teruggrijpen op een eerder behandeld hoofdstuk. Dit is een fijne manier van werken en smaakt naar meer!

 2. Marieke Dijkers (geverifieerde eigenaar)

  Complimenten voor deze training: de uitleg is helder en goed opgebouwd en heeft me niet alleen zicht op de vele mogelijkheden van Illustrator gegeven, maar ook kennis en vaardigheden om er zelf mee aan de slag te gaan. Door naar de vervolgtraining, ik heb de smaak te pakken!

 3. Marcel de Waal (geverifieerde eigenaar)

  Erg duidelijk en zeer helder uitgelegd. Complimenten! Ik heb er veel aan gehad. En nu door met de vervolg training.

 4. Willem van der Velden (geverifieerde eigenaar)

  Adobe is sowieso pittige stof om onder de knie te krijgen. Adobe Illustrator doet daar nog een schepje bovenop. Je kunt er niet mee werken zonder de uitstekende begeleiding van Everlearn. Veel “studeren”en veel oefenen vormen de grondslagen voor succesvol werken met Illustrator.
  Het fijne is ook, dat als je ergens “vastloopt”, je vragen kunt stellen waarop duidelijke antwoorden gegeven worden.
  Klasse!!

  Willem.

 5. Edmond (geverifieerde eigenaar)

  Heb reeds verschillende cursussen van Everlearn, en ook deze kan ik enkel maar positief evalueren. Ingedeeld in hoofdstukken, waarbij elk hoofdstuk nog ingedeeld is in verschillende onderwerpen, zodat alles gemakkelijk te volgen is. Uitleg en voorbeelden zijn heel helder, en groot voordeel is dat men altijd kan terugblikken op een item. Everlearn is echt een aanrader, zeker voor iemand als ik, die dit niet beroepsmatig nodig heeft.

 6. Paul (geverifieerde eigenaar)

  Was een van mijn eerste cursussen hier bij Everlearn, super duidelijke uitleg en geeft het gevoel dat je in een les lokaal zit!
  Heb veel geleerd en maak regelmatig voor web sites tekeningen en animaties die in elke grote scherp blijven.
  Daarnaast gebruik ik Ai ook om tekeningen om te zetten voor CNC werk, na deze cursus gaat me dat een stuk beter af.

 7. Renate Jong (geverifieerde eigenaar)

  De training wordt erg fijn uitgelegd en alles is makkelijk terug te vinden.
  Super handige tips die ik nog niet wist!

 8. Peter van der Heijden (geverifieerde eigenaar)

  Een top training.Het is wel zaak om te oefenen met de stof. Het lijkt allemaal makkelijk en te begrijpen totdat je er zelf mee aan de slag gaat. Maar het mooie is dat je dan de desbetreffende training terug kunt kijken. De stof wordt erg goed uitgelegd.

 9. m.bel01 (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb deze training makkelijk doorlopen en heeft mij ook nieuwe zaken geleerd. Ik ben blij dat deze cursus altijd beschikbaar voor je blijft omdat na het doorlopen van deze cursus niet altijd alles blijft hangen maar je kunt nu dus wel eens terug kijken en je kennis weer ophogen.
  Al met al kan ik mensen adviseren om deze cursus te volgen, zowel voor beginner als iets meer gevorderde gebruikers.

 10. info134 (geverifieerde eigenaar)

  Deze training is helder en leert je stap voor stap het programma kennen. De uitleg van Lars is duidelijk en begrijpend. De training laat in de film precies zien waar alles zit. Heb je dus een Nederlandse versie en Lars de Engelse hij laat precies zien waar het zit. Dit is mijn derde training en ben zeer content met de geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader voor iedereen die illustrator heeft

 11. F.baarsma (geverifieerde eigenaar)

  Deze training heeft mij zeker op weg geholpen met Illustrator. Doordat het in het Nederlands is leer ik makkelijker dan andere engelstalige trainingen die beschikbaar zijn. Ik kijk uit naar een vervolg!

Andere interessante trainingen en cursussen

Mis geen enkele update
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe trainingen, trainingupdates, blogartikelen en voordeelacties.